مواد لازم و آموزش سمبوسه مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سمبوسه مرغ
سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسههایی است که در میان ایرانیان بسیار محبوب و خوشمزه است. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سمبوسه مرغ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نان لواش یا یوفکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت سمبوسه مرغ
پخت گوشت
در ابتدا، گوشت مرغ را به همراه یک پیاز کوچک و کمی زردچوبه و آب داخل یک قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا بپزد. وقتی که گوشت مرغ پخته شد، آن را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم.
تفت سیر و پیاز
در این مرحله، پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم و با کمی روغن در یک ماهیتابه تفت میدهیم. سپس سیر را اضافه میکنیم و کمی تفت میزنیم تا عطر سیر بلند شود. حالا کمی زردچوبه هم اضافه میکنیم.
اضافه کردن مرغ ریش ریش شده و ادویه
سپس مواد را کمی تفت میدهیم و بعد مرغ ریش ریش شده را اضافه میکنیم. بعد فلفل دلمهای را به شکل ریز خرد کرده و همراه با فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و نمک به مواد اضافه میکنیم و خوب تفت میزنیم.
آماده سازی نان
وقتی که مواد خوب با هم ترکیب شدند، تابه را از روی حرارت کنار میگذاریم تا مواد خنک شوند. میتوانیم برای نان سمبوسه از نان یوفکا یا نان لواش استفاده کنیم که در این آموزش از نان لواش خانگی بهره میبریم.
آماده کردن سمبوسه
نان لواش را به عرض ۷ تا ۱۰ سانتیمتر به صورت طولی برش میزنیم. سپس مقدار کمی از مایه مرغ را در ابتدای نان قرار داده و آن را به صورت لولهای یا مثلثی میپیچیم. به همین ترتیب، همه سمبوسهها را آماده میکنیم.
سرخ کردن و سرو
در یک ظرف گود و کوچک، به اندازهای روغن میریزیم که سمبوسهها در آن شناور شوند. سپس روغن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و با حوصله سمبوسهها را سرخ میکنیم. در پایان، سمبوسهها را با سس دلخواه سرو میکنیم.