مواد لازم و آموزش سمبوسه پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سمبوسه پیتزایی
سمبوسه پیتزایی یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه در ایران است. این سمبوسه از نظر ظاهر شبیه سمبوسههای معمولی است، اما مواد داخل آن یادآور مواد پیتزا است. برای یادگیری دستور تهیه کامل سمبوسه پیتزایی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس | ۲ عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد |
نان لواش | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به اندازه کافی |
آموزش سمبوسه پیتزایی
مرحله اول
برای شروع، سیبزمینی را پوست کنده و به تکههای کوچک برش میزنیم. سپس آن را با آب سرد میشوییم تا نشاسته اضافی آن گرفته شود و در نهایت با یک دستمال تمیز خشک میکنیم.
مرحله دوم
یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، سیبزمینیها را اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم تا کاملاً برشته و طلایی شوند. سپس آنها را از تابه بیرون آورده و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
حال پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابهای که روغن دارد میریزیم. پیازها را تفت میدهیم تا طلایی و نرم شوند. سپس آنها را هم از تابه خارج کرده و به ظرفی که سیبزمینیها در آن هستند اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، سوسیسها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه سرخ میکنیم. وقتی سوسیسها خوب سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون آورده و به ظرف سیبزمینی و پیاز اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، قارچها را به خوبی شسته و پوست آنها را جدا میکنیم. سپس قارچها را هم به صورت نگینی خرد کرده و در تابه با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب نیندازند. پس از سرخ شدن، حرارت را کم میکنیم.
مرحله ششم
حالا، سوسیس، سیبزمینی و پیاز سرخ شده را به قارچها اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه میکنیم. در این مرحله، اگر دوست دارید میتوانید کمی سس تند به مخلوط اضافه کنید.
مرحله هفتم
پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، حرارت زیر تابه را کم میکنیم و اجازه میدهیم طعمها با هم ترکیب شوند.
“`
را خاموش می کنیم و به سراغ آمادهسازی سمبوسهها میرویم. هر نان لواش را به صورت طولانی به ۴ قسمت تقسیم میکنیم، سپس در ابتدای هر نان مقدار کمی از مواد سمبوسه به همراه کمی پنیر پیتزا میریزیم و آن را به صورت مثلث تا میزنیم.
مرحله هشتم
یک تابه کوچک و گود انتخاب میکنیم و به اندازهای روغن درون آن میریزیم که سمبوسهها به راحتی در روغن شناور شوند. حرارت زیر تابه باید متوسط باشد و حتماً از روغن مناسب سرخ کردن استفاده کنید، زیرا روغن معمولی خیلی سریع میسوزد و سیاه میشود.
آموزش سمبوسه پیتزایی
سمبوسهها را به آرامی داخل روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا کاملاً طلایی و مغز پخت شوند. سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی یک توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها برطرف شود. در نهایت، سمبوسهها را همراه با سس کچاپ سرو میکنیم.
نکات آموزش سمبوسه پیتزایی
آموزش سمبوسه پیتزایی بدون گوشت
اگر میخواهید این سمبوسه خوشمزه را بدون گوشت یا هر نوع فراورده گوشتی تهیه کنید، میتوانید از سبزیجات به جای گوشت استفاده کنید. برای این کار میتوانید مقدار قارچ را دو برابر کنید و از فلفل دلمهای یا هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید، استفاده کنید.
جایگزین سوسیس
اگر شما مایل نیستید از سوسیس کارخانهای در سمبوسه پیتزایی استفاده کنید، میتوانید سوسیس را خودتان در خانه تهیه کنید. همچنین میتوانید موادی مانند کالباس، ژامبون، گوشت یا مرغ را به جای سوسیس استفاده کنید.