آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش سمسمیه کنجدی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سمسمیه کنجدی

سمسمیه کنجدی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی از کشورهای عربی است. به خاطر کنجدی که در آن استفاده می‌شود، این دسر واقعا مفید است. برای یادگیری طرز تهیه این دسر خوشمزه به صورت قدم به قدم، با سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم سمسمیه کنجدی
کنجد ۱ پیمانه
ارده ۱ قاشق سوپخوری
عسل ۱ قاشق سوپخوری
شیره خرما یا شیره انگور ۱ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل ۲ قاشق سوپخوری
خلال بادام و خلال پسته برای تزیین

آموزش سمسمیه کنجدی

مرحله اول

برای درست‌کردن سمسمیه کنجدی، ابتدا کنجد را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. باید کنجد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما اجازه ندهید که رنگش تغییر کند.

مرحله دوم

بعد از تفت دادن کنجد، تابه را از روی حرارت بردارید. حالا عسل، شیره خرما، پودر نارگیل و ارده را به کنجد اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی به دست آورید. سپس یک قالب مناسب انتخاب کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، کف قالب را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید و دیواره‌های آن را با ارده چرب کنید. سپس مخلوط کنجدی را در قالب بریزید و به خوبی فشرده کنید تا خوب به هم بچسبند.

مرحله چهارم

حالا عسل را روی بخار کتری گرم کنید. سپس با یک برس آن را روی سمسمیه بمالید تا عسل روی دسر پخش شود. بعد روی دسر را با خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.

مرحله پنجم

حالا خلال‌ها را با دست به خوبی فشار دهید تا خوب بچسبند. قالب را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خوشمزه و منسجم شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه یک ساعت گذشت، قالب را از یخچال خارج کنید و دسر را به آرامی از قالب جدا کنید. سپس با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید. در نهایت، برش‌های سمسمیه کنجدی را در ظرف مورد نظر قرار دهید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا