مواد لازم و آموزش سوتی پلو با گوشت قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوتی پلو با گوشت قلقلی
برنج یکی از غذاهای محبوب و پر مصرف در جهان است و به روشهای مختلفی تهیه و سرو میشود. سوتی پلو یا قاطی پلو یکی از این روشهاست که در آن برنج و خورشت با هم پخته میشوند و طعم خاصی ایجاد میکنند. در این دستور، برنج با شیر پخته میشود و به شکل کته آماده میشود و بعد گوشت قلقلی، کشمش و خرمای سرخ شده به آن اضافه میگردد. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله تهیه سوتی پلو با گوشت قلقلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم سوتی پلو با گوشت قلقلی | |
برنج | ۳ پیمانه |
شیر | ۳ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
زعفران | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
خرما | به مقدار لازم |
کشمش | به مقدار لازم |
پیاز داغ و خلال بادام و پسته | برای تزیین |
مواد لازم برای گوشت قلقلی | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل و پودر سیر | به مقدار لازم |
پودر آویشن و آرد نخودچی | به مقدار لازم |
آموزش سوتی پلو با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای تهیه سوتی پلو خوشمزه با گوشت قلقلی، ابتدا برنج را بشویید و داخل یک قابلمه بریزید. سپس مقدار شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی شیر کم شد، کره، زعفران، روغن و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه شیر به طور کامل به برنج نفوذ کرد، مانند برنج کته آن را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید. پیاز را بشویید، پوست کنده و رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله ادویهها و آرد نخودچی را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز دهید. یک ماهیتابه را با کمی روغن روی حرارت بگذارید. سپس گوشت چرخ کرده را به شکل قلقلی درآورید و در روغن سرخ کنید.
مرحله چهارم
در مرحله آخر، خرما و کشمشها را بشویید و با کمی روغن تفت دهید. بعد از آماده شدن کته، آن را روی با گوشت قلقلی، خرما، کشمش و پیاز داغ تزیین کنید و سرو نمایید.