مواد لازم و آموزش سورمه کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سورمه کباب
کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی، ترکی و عربی است. سورمه کباب یک غذای گوشتی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده و سبزیجات کبابی تهیه میشود. این غذا بسیار خوشمزه است و میتوان آن را با نان یا برنج سرو کرد. سورمه کباب یکی از غذاهای مخصوص گیلانی است و طعم کبابی عالی دارد. سبزیجات این غذا را میتوان روی منقل ذغالی یا گازی کباب کرد، اما طعم آن در منقل ذغالی خیلی بهتر و خوشمزهتر است. برای یادگیری دقیق مراحل تهیه سورمه کباب، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمهای سبز، زرد و قرمز | از هر کدام ۱ عدد |
بادمجان قلمی | ۵ عدد |
فلفل تند قرمز | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۱ قپه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
ادویه | به مقدار لازم |
روغن حیوانی یا کره | ۳ قاشق غذاخوری |
گوجه گیلاسی | ۸ عدد |
آموزش سورمه کباب
مرحله اول
برای درست کردن سورمه کباب خوشمزه، در ابتدا بادمجانها را شسته و با پوست کباب میکنیم. سپس آنها را در سینی با یک پلاستیک قرار میدهیم تا کمی خنک شوند و پوستشان به راحتی جدا شود. همچنین فلفل دلمهایها را روی منقل کباب میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، فلفلهای تند را نیز کباب کرده و کنار میگذاریم. سپس یک عدد پیاز را با پوست شسته و از وسط نصف میکنیم و در منقل کباب میکنیم. حالا یک قپه سیر را نیز از وسط نصف کرده و با پوست کباب میکنیم.
مرحله سوم
اکنون یک پیاز دیگر را شسته و پوست میکنیم. سپس آن را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را میگیریم و دور میریزیم. در ادامه، گوشت چرخکرده را به یک کاسه اضافه میکنیم و پیاز رنده شده آب گرفته را هم به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا نمک، ادویه و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا یکدست و مخلوط شود. سپس مقداری از مخلوط گوشت را به اندازه یک پرتقال کوچک جدا کرده و کنار میگذاریم. یک تابه برمیداریم و روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله پنجم
کمی روغن درون تابه میریزیم و منتظر میمانیم تا داغ شود. سپس تکههای گوشت را در تابه میچینیم و…
“““html
میگذاریم تا گوشت خوب سرخ و پخته شود. سپس آن را برمیگردانیم تا هر دو طرفش برشته شود. بعد از آن، گوشت را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله، فلفل دلمهایهای کبابی را بهصورت نگینی ریز خرد میکنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم. پیازها را هم بهصورت نگینی کوچک خرد کرده و به آن اضافه میکنیم. سیرهای کبابی را هم له کرده و به مواد میزنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، بادمجانهای کبابی پوستگرفته را نیز بهصورت ریز خرد میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم. ادویهجات، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا طعمها با هم مخلوط شوند. سپس یک ظرف مناسب تهیه میکنیم.
مرحله هشتم
سپس مخلوط بادمجانها را در کف ظرف میریزیم و بهطور یکنواخت پهن میکنیم. بعد، گوشتهای برشتهشده را روی بادمجانها میگذاریم. سپس گوجهفرنگیهای گیلاسی را سیخ میزنیم و روی منقل کباب میکنیم.
مرحله نهم
بعد از آن، گوجهها را بین گوشتها قرار میدهیم. فلفل تند که کباب کرده بودیم را هم روی گوشتها میگذاریم. مقداری کره یا روغن محلی را در یک ظرف روی حرارت میگذاریم تا ذوب شود، و سپس روی گوشتها میریزیم.