مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوسه کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوسه کباب

سوسه کباب یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به نوعی می‌توان آن را یکی از روش‌های تهیه مرغ شکم پر دانست. برای یادگیری کامل این دستور پخت به صورت مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم سوسه کباب
مرغ کامل ۱ عدد ۱ کیلوگرمی
سبزی معطر ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
گردوی آسیاب شده ۴ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
دانه انار ۱ قاشق غذاخوری
آلو ۱۰ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
سبزی معطر شامل جعفری، گشنیز، نعنا، اوجی، تره، اناریجه، زلنگ، شنبلیله، سرسم و برگ سیر است

آموزش سوسه کباب

مرحله اول

برای تهیه سوسه کباب خوشمزه به شیوه‌ای که در شمال ایران رایج است، ابتدا باید مرغ مناسب انتخاب کنیم. می‌توانیم از جوجه استفاده کنیم و یا اگر جوجه نداشتیم، از مرغی که حداکثر یک کیلوگرم وزن دارد، بهره بگیریم. در ابتدا، باید گوشت مرغ را طعم‌دار کنیم.

مرحله دوم

برای این کار، ابتدا مرغ را به خوبی می‌شوییم و سپس خشک می‌کنیم. بعد از آن، کمی نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و با دست روی گوشت مرغ می‌مالیم. سپس آن را در یک ظرف درب‌دار قرار می‌دهیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز را رنده می‌کنیم و همراه با کمی روغن در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و کمی می‌پزیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. بعد سبزی معطر را خرد کرده و به داخل قابلمه می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، گردو را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود. ادامه مراحل را پس از این به شیوه‌ای ادامه می‌دهیم که سوسه کباب آماده و خوشمزه‌ شود.

“““html

دانه‌های انار و رب انار را همراه با آلو به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. وقتی که مواد کمی سرخ شدند و به روغن افتادند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله ششم

در این مرحله، مرغ را از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس مقداری از مخلوط مواد که کاملاً خنک شده است را داخل شکم مرغ قرار می‌دهیم و بعد شکم مرغ را با نخ و سوزن خوب می‌دوزیم. حالا مرغ را در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

سپس کمی روغن به قابلمه اضافه می‌کنیم و مرغ را کمی سرخ می‌کنیم. بعد از آن، باقی‌مانده مواد را همراه با نصف لیوان آب به قابلمه می‌ریزیم. کمی صبر می‌کنیم تا آب به جوش بیاید و سپس حرارت زیر قابلمه را کم می‌کنیم.

مرحله هشتم

برای اینکه مزه مواد به گوشت مرغ خوب برود، در حین پخت، مقداری از مواد را روی گوشت مرغ می‌ریزیم. یادتان باشد که زمان پخت این مرغ خوشمزه حدود ۲ ساعت است. در پایان، کباب را همراه با برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش سوسه کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا