مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوسیس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوسیس

سوسیس یکی از محصولات گوشتی محبوب است که در انواع غذاهای فست فودی مانند سوسیس بندری و پیتزا مخلوط به کار می‌رود. بسیاری از افراد به این دلیل که از سلامت سوسیس‌های کارخانه‌ای مطمئن نیستند، این خوراکی خوشمزه را از برنامه غذایی خود حذف می‌کنند. اما شما می‌توانید با درست کردن سوسیس با مواد تازه در خانه، با خیال راحت از آن در تهیه غذاهای مختلف استفاده کنید. برای یادگیری نحوه تهیه سوسیس خانگی به صورت کامل و مرحله به مرحله، با رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم سوسیس
گوشت گوساله یا مرغ ۶۰۰ گرم
سویا نصف پیمانه
سیر ۳ حبه
شیر خشک ۱۵ گرم
آرد سفید ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۵۰ گرم
اسانس دود ۲ قطره
آب یخ ۱۰۰ گرم
کاور سوسیس ۲ متر
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
آویشن ½ قاشق چایخوری
هل ½ قاشق چایخوری
میخک ½ قاشق چایخوری
جوز هندی ½ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
دارچین ¼ قاشق چایخوری

آموزش تهیه سوسیس خانگی

مرحله اول

برای درست کردن سوسیس، باید از گوشت کمی منجمد استفاده کنیم. بنابراین، اگر می‌خواهید از گوشت تازه مرغ یا گوساله استفاده کنید، آن را در فریزر بگذارید تا کمی منجمد شود. سپس، با یک چاقوی تیز، آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

مرحله دوم

گوشت نیمه منجمد را با سویا، شیر خشک، آرد سفید، آب یخ، تخم‌مرغ، روغن مایع، سس کچاپ، سیر و اسانس دود در مخلوط‌کن می‌ریزیم و خوب میکس می‌کنیم تا یک خمیر یکدست به‌دست بیاید. حالا باید ادویه‌های سوسیس را آماده کنیم.

مرحله سوم

مهم است که همه ادویه‌ها پودر شده باشند. فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، آویشن، هل، میخک، جوز هندی، تخم‌گشنیز، زنجبیل، پودر پیاز، پودر سیر و دارچین را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

اکنون تمام ادویه‌ها را داخل یک الک ریز می‌ریزیم و الک می‌کنیم تا مخلوط ادویه‌ها کاملاً نرم و یکدست شود. سپس، این مخلوط ادویه‌ها را به مخلوط‌کن اضافه می‌کنیم و چند بار میکس می‌کنیم تا ادویه‌ها به خمیر سوسیس جذب شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه خمیر سوسیس در مخلوط‌کن آماده شد، آن را خارج کرده و روی یک سطح تمیز به‌مدت ۳۰ دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملاً منسجم شود. بعد از ورز دادن، خمیر سوسیس تقریباً آماده است و باید به مرحله کافر و پخت برویم.

مرحله ششم

اگر چرخ‌گوشت‌تان سوسیس‌ساز دارد، آن را نصب کنید و خمیر سوسیس را داخل چرخ‌گوشت بریزید و کاور سوسیس را جلوتر قرار دهید تا پر شود. اگر سوسیس‌ساز ندارید، می‌توانید خمیر سوسیس را در یک قیف بریزید.

مرحله هفتم

سر قیف را درون کاور سوسیس بگذارید و آن را پر کنید. بعد از پر شدن کاور سوسیس، با نخ آن را به بخش‌های دلخواه تقسیم می‌کنیم. به این صورت که سر و ته هر سوسیس را محکم با نخ می‌بندیم تا خمیر سوسیس کاملاً از هم جدا شود.

مرحله هشتم

نکته مهم در مورد کاور کردن سوسیس این است که نباید هوا وارد کاور شود. مخصوصاً اگر از قیف استفاده می‌کنید، وقتی یکی از سوسیس‌ها را پر می‌کنید، آن را به‌خوبی فشار دهید و با نخ محکم ببندید، سپس سوسیس بعدی را پر کنید.

مرحله نهم

حالا سوسیس‌های آماده شده را به‌مدت ۴۵ دقیقه در بخارپز قرار می‌دهیم تا بپزند. اگر بخارپز ندارید، سوسیس‌ها را در یک ظرف فلزی قرار دهید و سپس آن را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش قرار دهید و درب قابلمه بزرگ را بگذارید تا بخار آب سوسیس‌ها را بپزد.

مرحله دهم

پس از پخت سوسیس‌ها، آن‌ها را زیر آب سرد می‌گیریم تا خنک شوند و سپس به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کنند. بعد از ۲۴ ساعت، می‌توانید از سوسیس‌های خانگی‌تان در غذاهای مختلف استفاده کنید.

نکات مهم درباره سوسیس خانگی

مدت زمان نگهداری سوسیس

سوسیس خانگی به‌دلیل نداشتن مواد نگهدارنده، باید به سرعت مصرف شود. البته می‌توانید آن را در یخچال و در بسته‌بندی مناسب و بدون عبور هوا نگهداری کنید که حداکثر یک هفته می‌توان آن را نگه داشت.

مواد لازم و آموزش سوسیس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا