مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوشی

سوشی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که با دستورهای مختلف تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید یاد بگیرید چطور سوشی درست کنید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج ۱ عدد
ترب زرد یا زردک ۱ عدد
خیار ۱ عدد
برگ اسفناج ۲۰ برگ
برنج سوشی ۱٫۵ لیوان
برگ کیم ۳ ورق
کنجد سیاه ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی

آموزش سوشی

مرحله اول

برای درست کردن سوشی، ابتدا باید زردک را بشویید و پوستش را بکنید. سپس آن را داخل یک قابلمه با آب بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا زردک کاملاً پخته شود.

مرحله دوم

در این مرحله، هویج را هم بشویید و پوستش را بکنید. سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید. حالا یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. بعد هویج را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله سوم

وقتی هویج کاملاً سرخ شد، آن را از تابه بیرون آورده و روی یک دستمال بگذارید تا روغنش گرفته شود. سپس برنج را با یک و نیم لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله چهارم

اجازه دهید برنج روی حرارت بماند تا آب آن کاملاً بخار شود و برنج پخته و نرم شود. بعد از به دست آمدن برنجی نرم، آن را در یک کاسه بریزید و شکر، سرکه سیب و مقداری نمک به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا برنج را به خوبی مخلوط کنید…

“““html

کرده تا دانه‌های برنج طعم‌دار شوند. وقتی که زردک خوب پخت، آن را با خیار به صورت خلالی نازک خرد کرده و سپس برگ کیم را روی سطح کار پهن می‌کنیم و برنج را روی برگ می‌ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله، برنج را به صورت یکنواخت روی برگ کیم پخش می‌کنیم و سپس کنجد سیاه را به آرامی روی برنج می‌پاشیم. حالا اسفناج را خوب می‌شوییم و یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و اسفناج‌ها را بدون روغن درون تابه می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا اسفناج را تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند و آبش کشیده شود. سپس اسفناج را در ابتدای برنج می‌ریزیم و بعد خیار، هویج و زردک را به ترتیب روی اسفناج می‌گذاریم و در نهایت سوشی را به آرامی رول می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، سوشی را با یک چاقو برش می‌زنیم و بعد از هر برش، چاقو را با یک دستمال تمیز می‌کنیم. در پایان، برش‌های سوشی را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و با سس سویا سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش سوشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا