مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوفله اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سوفله اسفناج

سوفله اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه فرانسوی است که معمولاً به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. برای یادگیری آموزش آشپزی فرانسوی و مراحل تهیه سوفله اسفناج، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
گوجه فرنگی خشک شده ۴ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
سس بشامل ½ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سوفله اسفناج

آماده سازی سفیده تخم مرغ

برای شروع تهیه سوفله اسفناج خوشمزه، ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. سپس سفیده تخم‌مرغ را به همراه نمک و بکینگ پودر بزنید تا کاملاً سفت شود. باید آن‌قدر هم بزنید که اگر کاسه را برعکس کردید، سفیده تخم‌مرغ از کاسه نریزد.

مخلوط سایر مواد

وقتی سفیده تخم‌مرغ آماده شد، آن را داخل یخچال بگذارید. حالا اسفناج را به صورت درشت خرد کنید و همراه با گوجه فرنگی‌های خشک شده، زرده‌های تخم‌مرغ و سس بشامل در یک کاسه مخلوط کنید.

افزودن ادویه

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه خود را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا به آرامی سفیده تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید تا سفیده تخم‌مرغ پف نکند.

گرم کردن فر

سپس یک ظرف مناسب را با روغن کمی چرب کنید و مایه سوفله را به آرامی در آن بریزید. می‌توانید به دلخواه مقداری کنجد روی مایه بپاشید. قبل از این کار، فر را ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

قرار دادن در فر

حالا ظرف مایه سوفله را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا سوفله بپزد. پس از پخت، اجازه دهید ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا کم‌کم خنک شود و پف آن نخوابد. سپس آن را از فر خارج کرده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا