مواد لازم و آموزش سوفله سیب زمینی و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سوفله سیب زمینی و بادمجان
سوفله سیب زمینی و بادمجان یکی از پیشغذاهای خوشمزه و ساده است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این دسر خوشمزه با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی بزرگ | ۴ عدد |
بادمجان | ۳ عدد |
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس بشامل |
|
شیر گرم | ۲ لیوان |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ و نیم قاشق غذاخوری |
آموزش سوفله سیب زمینی و بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن سوفله سیب زمینی و بادمجان، ابتدا سیب زمینیها را خوب میشوییم. سپس آنها را در یک قابلمه مناسب میگذاریم و آب اضافه میکنیم تا سطح سیب زمینیها را بپوشاند. بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم سیب زمینیها به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در آب جوش بپزند تا نرم شوند. سپس سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه میافزاید. دوباره مقداری آب اضافه میکنیم تا سطح مرغ را بپوشاند.
مرحله سوم
در این مرحله مرغ را هم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در آب جوش میپزیم. سپس بادمجانها را میشوییم، پوستشان را میگیریم و به قطعات کوچک خرد میکنیم. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله چهارم
مقداری روغن در تابه میریزیم و میگذاریم تا گرم شود. سپس بادمجانهای خرد شده را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا سرخ شوند. وقتی سینه مرغ هم پخته شد، آن را از قابلمه خارج میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد میکنیم. سپس سیب زمینیها را از قابلمه درآورده و پوستشان را جدا میکنیم و در یک کاسه میگذاریم.
“““html
مناسب قرار می دهیم، سپس کره را به آن اضافه می کنیم و با گوشتکوب می کوبیم تا پوره شود.
مرحله ششم
حالا سس بشامل را آماده می کنیم. برای این کار یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم و کره را به آن اضافه می کنیم. بعد اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس آرد را می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله هفتم
در این مرحله شیر را کم کم به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود. بعد به صورت مداوم روی حرارت هم می زنیم تا سس به غلظت مطلوب برسد. سپس نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
مرحله هشتم
حالا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم کاملاً گرم شود. سپس یک ظرف مقاوم در برابر حرارت انتخاب می کنیم و پوره سیبزمینی را داخل آن میریزیم و با پشت قاشق پخش میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله، بادمجانهای سرخشده را به صورت یکنواخت روی پوره سیبزمینی میریزیم. سپس سینه مرغ خردشده را روی بادمجانها اضافه میکنیم. در ادامه، سس بشامل را روی مواد میریزیم و بعد روی سس را با پنیر پیتزا پوش میدهیم.
مرحله دهم
حالا ظرف را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بماند تا پنیر پیتزا ذوب شود. سپس گریل را روشن میکنیم و به مدت ۵ دقیقه سوفله سیبزمینی را گریل میکنیم تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله یازدهم
در نهایت بعد از این زمان، سوفله سیبزمینی و بادمجان را از فر خارج میکنیم. سپس بسته به سلیقه خود، مقداری جعفری خرد شده روی آن میریزیم. در پایان، این غذای خوشمزه را با سس دلخواه سرو کنیم. نوش جان!