مواد لازم و آموزش سوفله هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سوفله هویج
سوفله هویج یکی از پیش غذاهای خوشمزه و خوش رنگ بینالمللی است که میتواند با اضافه کردن موادی مانند مرغ به یک غذای کامل تبدیل شود. در ادامه با آموزش کامل و مرحله به مرحله سوفله هویج همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر | |
هویج | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ۱ فنجان سرخالی |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخی |
پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه | به مقدار کافی |
آموزش سوفله هویج
مرحله اول
برای درست کردن سوفلهی خوشمزه هویج، ابتدا هویجها را پوست میگیریم و خوب میشوییم. سپس با رنده درشت، آنها را رنده میکنیم. بعد از آن، یک تابه را روی حرارت میگذاریم و کره را در آن ذوب میکنیم.
مرحله دوم
وقتی که کره کاملاً ذوب شد، هویج رنده شده را به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا آب اضافی آن بخار شود. در این مرحله کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه هم به هویج اضافه میکنیم.
مرحله سوم
هویج را دوباره تفت میدهیم تا با ادویهها ترکیب شود و سپس تابه را از حرارت برمیداریم. بعد، زرده و سفیده تخممرغ را جدا کرده و سفیدهها را در یک کاسه قرار میدهیم.
مرحله چهارم
سفیدههای تخممرغ را با همزن به قدری میزنیم که حجیم شوند، طوری که اگر کاسه را برگردانیم، سفیدهها نریزد. سپس زردهها را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
زردههای تخممرغ را با دور متوسط همزن هم میزنیم تا خوب با سفیدهها ترکیب شوند. سپس پیاز را رنده کرده و با آرد، شیر، جعفری خرد شده، بکینگ پودر و پنیر پارمزان به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
همزن را کنار میگذاریم و مواد را به آرامی از یک سمت به سمت دیگر ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. در ادامه…
“““html
هویج که به دمای محیط رسیده است، به مخلوط اضافه میکنیم و به آرامی ترکیب میزنیم تا پف سفیدههای تخممرغ خراب نشود.
مرحله هفتم
در این مرحله، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب گرم شود. سپس یک ظرف مناسب برای فر انتخاب میکنیم و کف و دیوارههای آن را با روغن مایع به خوبی چرب میکنیم. حالا مایه سوفله را داخل ظرف میریزیم.
مرحله هشتم
بعد از اینکه فر گرم شد، ظرف را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم که سوفله به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه خوب بپزد. بعد از این زمان، فر را خاموش کرده و گریل را روشن میکنیم.
مرحله نهم
زمانی که گریل را روشن میکنیم، باید خیلی مراقب باشیم تا روی سوفله زیادی قهوهای نشود. تنها کافی است که رنگ آن طلایی شود. در پایان سوفله را از فر بیرون میآوریم و کمی صبر میکنیم تا حرارتش کم شود، سپس آن را سرو میکنیم.