مواد لازم و آموزش سوهان توری خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش سوهان توری
سوهان یک شیرینی خوشمزه و سنتی است که خیلیها آن را دوست دارند. در این دستور طرز تهیه سوهان توری را یاد میگیرید. این نوع سوهان در فر پخته میشود و شکل توری پیدا میکند. میتوانید این شیرینی را برای عید نوروز درست کنید و از مهمانها پذیرایی کنید یا اینکه در کنار چای یا قهوه سرو کنید.
مواد لازم سوهان توری | |
کره | ۲۰ گرم |
پودر قند | ۷ قاشق غذا خوری سر خالی |
عسل | ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده غلیظ | ۲ قاشق غذا خوری |
کنجد | نصف لیوان |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذا خوری |
دستور پخت سوهان توری
مرحله اول
برای درست کردن سوهان عسلی توری خوشمزه، ابتدا یک کتری آب را تا ۷۰ درصد پر میکنیم و میگذاریم بجوشد. وقتی آب جوش آمد، در کتری را برمیداریم و یک ظرف شیشهای روی آن میگذاریم. حالا کره را درون ظرف میگذاریم تا ذوب شود.
مرحله دوم
در این مرحله، کم کم پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم. نباید همه پودر قند را یکجا بریزیم. سپس وانیل و زعفران دمکشیده را اضافه میکنیم. پودر قند را آنقدر اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب برسد.
مرحله سوم
حالا از روی حرارت برمیداریم و کنجد را اضافه میکنیم. در این مرحله آرد و خامه را در یک ظرف جدا مخلوط میکنیم و سپس به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. سپس میگذاریم تا مواد خنک شوند.
مرحله چهارم
وقتی مواد ولرم شد، آن را داخل یک قیف میریزیم و کنار میگذاریم. یک سینی فر را برمیداریم و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم و سپس با روغن چرب میکنیم. حالا با قیف مواد را به شکل دایرههای کوچک روی سینی فر میریزیم و بین آنها فاصله میگذاریم.
مرحله پنجم
فر را از قبل روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سینی فر را با همین دما برای ۵ دقیقه در فر میگذاریم تا بپزد. سپس سینی فر را بیرون میآوریم تا خنک شود. وقتی کمی سرد شد، مواد را از کاغذ جدا میکنیم. در این دما، مواد میجوشند و به شکل توری درمیآیند.