آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش سوهان توری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوهان توری

سوهان یک شیرینی خوشمزه و سنتی است که خیلی‌ها آن را دوست دارند. در این دستور طرز تهیه سوهان توری را یاد می‌گیرید. این نوع سوهان در فر پخته می‌شود و شکل توری پیدا می‌کند. می‌توانید این شیرینی را برای عید نوروز درست کنید و از مهمان‌ها پذیرایی کنید یا اینکه در کنار چای یا قهوه سرو کنید.

مواد لازم سوهان توری
کره ۲۰ گرم
پودر قند ۷ قاشق غذا خوری سر خالی
عسل ۱ قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری
کنجد نصف لیوان
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری

دستور پخت سوهان توری

مرحله اول

برای درست کردن سوهان عسلی توری خوشمزه، ابتدا یک کتری آب را تا ۷۰ درصد پر می‌کنیم و می‌گذاریم بجوشد. وقتی آب جوش آمد، در کتری را برمی‌داریم و یک ظرف شیشه‌ای روی آن می‌گذاریم. حالا کره را درون ظرف می‌گذاریم تا ذوب شود.

مرحله دوم

در این مرحله، کم کم پودر قند را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. نباید همه پودر قند را یک‌جا بریزیم. سپس وانیل و زعفران دم‌کشیده را اضافه می‌کنیم. پودر قند را آن‌قدر اضافه می‌کنیم تا به غلظت مناسب برسد.

مرحله سوم

حالا از روی حرارت برمی‌داریم و کنجد را اضافه می‌کنیم. در این مرحله آرد و خامه را در یک ظرف جدا مخلوط می‌کنیم و سپس به مواد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. سپس می‌گذاریم تا مواد خنک شوند.

مرحله چهارم

وقتی مواد ولرم شد، آن را داخل یک قیف می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم. یک سینی فر را برمی‌داریم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و سپس با روغن چرب می‌کنیم. حالا با قیف مواد را به شکل دایره‌های کوچک روی سینی فر می‌ریزیم و بین آن‌ها فاصله می‌گذاریم.

مرحله پنجم

فر را از قبل روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سینی فر را با همین دما برای ۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا بپزد. سپس سینی فر را بیرون می‌آوریم تا خنک شود. وقتی کمی سرد شد، مواد را از کاغذ جدا می‌کنیم. در این دما، مواد می‌جوشند و به شکل توری درمی‌آیند.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا