مواد لازم و آموزش سوهان خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سوهان
سوهان یکی از شیرینیهای معروف و سنتی ایران است که طرز تهیههای زیادی دارد. این شیرینی خوشمزه معمولاً همراه با نوشیدنیهای داغ مانند چای سرو میشود و یکی از سوغاتیهای معروف شهر قم به حساب میآید. برای یادگیری روش تهیه سوهان، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم سوهان | |
آرد جوانه گندم | ۲ قاشق سوپخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق سوپخوری |
شکر | ۲۱۰ گرم |
کره | ۱۶۰ گرم |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
بادکا | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
گلاب | ½ پیمانه |
زعفران دم نکرده | ½ قاشق چایخوری |
هل | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه سوهان
مرحله اول
برای درست کردن سوهان سنتی، اول یک فویل یا پلاستیک را روی میز قرار دهید و آن را با کمی روغن با برس چرب کنید. سپس آرد جوانه گندم و آرد سفید را در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید.
مرحله دوم
مواد را به آرامی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس حرارت را کم کنید و گلاب و شکر را به آردها اضافه کنید و هم بزنید تا جوش بزند. بعد کره را اضافه کنید و بگذارید دوباره جوش بیاید.
مرحله سوم
پس از اینکه جوش آمد، عسل، گلوکز، هل و زعفران را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. حدود ۳۰ دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط به روغن نچسبد.
مرحله چهارم
بعد از ۳۰ دقیقه، مخلوط را تست کنید. اگر کمی سفت شده و به راحتی از قابلمه جدا میشود، آن را از روی حرارت بردارید و روی فویل چرب شده بریزید و صاف کنید.
مرحله پنجم
اگر دوست داشتید روی سوهان پسته یا بادام بگذارید. میتوانید در آخر پخت، مغزیجات را به مخلوط اضافه کنید. سپس با یک گوشتکوب چرب، روی مواد سوهان کوبیده و کمی صبر کنید تا سوهان سرد شود. نوش جان!
نکات آموزش سوهان
روش تهیه بادکا در منزل
بادکا یا گلوکز مایع را میتوانید از فروشگاههای قنادی تهیه کنید. اما اگر میخواهید هزینه کمتری کنید، میتوانید به سادگی در خانه گلوکز درست کنید. برای روش تهیه گلوکز در منزل، بر روی لینک زیر کلیک کنید.