مواد لازم و آموزش سوهان مغزدار فوری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سوهان مغزدار فوری
سوهان مغزدار فوری یک شیرینی سنتی و خوشمزه است که به راحتی در منزل تهیه میشود. این شیرینی با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه سوهان مغزدار فوری با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای سوهان مغزدار فوری | |
شکر | ۱ پیمانه |
ارده | ½ پیمانه |
عسل | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق غذاخوری |
مغز پسته یا خلال پسته | به مقدار کافی |
آموزش تهیه سوهان مغزدار فوری
مرحله اول
برای درست کردن سوهان مغزدار ابتدا شکر را در یک تابه میریزیم و آن را روی حرارت ملایم میگذاریم. باید شکر را مرتب هم بزنیم تا خوب آب شود و رنگش کاراملی شود.
مرحله دوم
وقتی شکر کاراملی شد، ارده را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شکر و ارده مخلوط شوند. سپس عسل را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
مرحله سوم
در این مرحله زعفران دم کرده و پودر هل را به ترکیب اضافه میکنیم و هم میزنیم. مخلوط باید حالتی کشدار پیدا کند. سپس روی یک سطح، کاغذ روغنی بگذارید.
مرحله چهارم
حالا مواد سوهان را از روی حرارت برمیداریم و آن را روی کاغذ روغنی میریزیم. با قاشق به آرامی روی کاغذ پخش میکنیم و مغز پسته یا خلال پسته را روی آن میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله دوباره یک کاغذ روغنی روی مواد قرار میدهیم و با وردنه سوهان را صاف میکنیم. سپس کاغذ روغنی را بردارید و سوهان را به شکلهای دلخواه برش بزنید.
مرحله ششم
در انتها، اجازه میدهیم سوهان در دمای اتاق بماند تا خودش را بگیرد. بعد از آن، سوهانها را از کاغذ روغنی جدا میکنیم و در ظرف مناسب قرار میدهیم و با چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان!