مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سوپ اسفناج

سوپ اسفناج یکی از سوپ‌های خوشمزه و مفید ایرانی است که به تقویت بدن کمک می‌کند. اگر می‌خواهید این سوپ خوشمزه را درست کنید، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
اسفناج ۵۰۰ گرم
جو پرک ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
آب گوشت یا مرغ ۳ لیوان
سیر ۱ حبه
کره ۲۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت سوپ اسفناج

آماده سازی اسفناج ها

برای تهیه سوپ اسفناج مجلسی، ابتدا اسفناج‌ها را بعد از شستشو در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا خودشان آب بیندازند و بپزند. همزمان می‌توانید آب گوشت یا مرغ را در یک قابلمه دیگر بریزید.

پخت جو پرک

جو پرک را به قابلمه حاوی آب گوشت اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. وقتی آب داخل قابلمه اسفناج تمام شد، اسفناج‌ها را با میکسر پوره کنید و کنار بگذارید.

تفت دادن پیاز

حالا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کره در یک تابه تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس سیر را رنده کنید و به تابه اضافه کنید. فقط کافی است سیر را کمی تفت دهید تا عطرش آزاد شود.

تفت دادن اسفناج پوره شده

اسفناج پوره شده را به تابه اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید. به مدت ۵ دقیقه همه را با هم تفت دهید و بعد به قابلمه جو پرک اضافه کنید. بگذارید سوپ آرام بپزد و غلیظ شود.

سرو

بعد از اینکه سوپ به غلظت دلخواه‌تان رسید، قابلمه را از روی حرارت برمی‌دارید و خامه را به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. در پایان، سوپ را در ظرف مناسب بکشید و با نان تست سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا