مواد لازم و آموزش سوپ اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سوپ اسفناج
سوپ اسفناج یکی از سوپهای خوشمزه و مفید ایرانی است که به تقویت بدن کمک میکند. اگر میخواهید این سوپ خوشمزه را درست کنید، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
جو پرک | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
آب گوشت یا مرغ | ۳ لیوان |
سیر | ۱ حبه |
کره | ۲۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ اسفناج
آماده سازی اسفناج ها
برای تهیه سوپ اسفناج مجلسی، ابتدا اسفناجها را بعد از شستشو در یک قابلمه مناسب میریزیم و میگذاریم تا خودشان آب بیندازند و بپزند. همزمان میتوانید آب گوشت یا مرغ را در یک قابلمه دیگر بریزید.
پخت جو پرک
جو پرک را به قابلمه حاوی آب گوشت اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. وقتی آب داخل قابلمه اسفناج تمام شد، اسفناجها را با میکسر پوره کنید و کنار بگذارید.
تفت دادن پیاز
حالا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کره در یک تابه تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس سیر را رنده کنید و به تابه اضافه کنید. فقط کافی است سیر را کمی تفت دهید تا عطرش آزاد شود.
تفت دادن اسفناج پوره شده
اسفناج پوره شده را به تابه اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید. به مدت ۵ دقیقه همه را با هم تفت دهید و بعد به قابلمه جو پرک اضافه کنید. بگذارید سوپ آرام بپزد و غلیظ شود.
سرو
بعد از اینکه سوپ به غلظت دلخواهتان رسید، قابلمه را از روی حرارت برمیدارید و خامه را به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. در پایان، سوپ را در ظرف مناسب بکشید و با نان تست سرو کنید.