مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ بلدرچین برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوپ بلدرچین

سوپ بلدرچین یکی از سوپ‌های مفیدی است که معمولاً برای کمک به بیماران تهیه می‌شود. برای یادگیری مرحله به مرحله طرز تهیه این سوپ خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلدرچین ۲ عدد
گندم پوست کنده ¾ لیوان
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
هویج ۱ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش سوپ بلدرچین

مرحله اول

برای درست کردن سوپ بلدرچین خوشمزه، ابتدا بلدرچین‌ها را در یک قابلمه می‌گذاریم. سپس دو لیوان آب به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. در این مرحله باید کف‌های روی آب را بگیریم.

مرحله دوم

با گرفتن کف‌ها، طعم و بوی نامطبوع بلدرچین از بین می‌رود. وقتی که گوشت بلدرچین نرم شد، آن را از قابلمه خارج کرده و به تکه‌های کوچک ریش ریش می‌کنیم. توجه داشته باشید که بلدرچین را به همراه دیگر مواد نپزید.

مرحله سوم

در غیر این صورت، نمی‌توانید استخوان‌ها را جدا کنید و آنها در سوپ پخش می‌شوند. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و یک قابلمه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله چهارم

پیاز را با کمی روغن در قابلمه تفت داده تا نرم شود. سپس هویج را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با گندم شسته شده به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

اجازه می‌دهیم تا گندم لعاب بیندازد و هویج بپزد. سپس تکه‌های گوشت بلدرچین را به قابلمه اضافه می‌کنیم. بعد از آن، سیب‌زمینی‌ها را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه می‌افزاییم.

مرحله ششم

سپس رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سوپ با حرارت ملایم بپزد. اگر این سوپ را برای بیماران کرونا درست می‌کنید، در آخر فقط کمی نمک اضافه کنید و از اضافه کردن ادویه‌ها خودداری کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا