مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ جعفری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوپ جعفری

سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در همه جای دنیا درست می‌شود و سرو می‌شود. به خاطر ویژگی آبکی سوپ و موادی که در آن استفاده می‌شود، بسیاری از سوپ‌ها برای بیماران و افرادی که سرما خورده‌اند یا آنفولانزا دارند، توصیه می‌شود. سوپ جعفری یک سوپ ساده است که بدون هیچ رنگ‌دهنده‌ای مانند رب گوجه یا زردچوبه تهیه می‌شود. بنابراین، این سوپ برای کودکان هم مناسب می‌باشد. همچنین می‌توان آن را با آب گوشت یا مرغ تهیه کرد که کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.

مواد لازم برای ۳ نفر
برنج نیم دانه ½ پیمانه
هویج ۱ عدد متوسط
قارچ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده ½ پیمانه
آب لیمو ترش ۱ قاشق مرباخوری
آب مرغ یا آب گوشت ۳ لیوان

دستور پخت سوپ جعفری

مرحله اول

ابتدا پیاز را شسته و پوست می‌کنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. در یک قابلمه، روغن زیتون میریزم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس پیازها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نیازی نیست که پیاز سرخ شود، فقط کافی است کمی نرم و شفاف شود.

مرحله دوم

سه لیوان آب داغ به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس برنج شسته شده را به آن اضافه می‌کنیم. هویج را رنده کرده و به همراه قارچی که ریز خرد کرده‌ایم، به مواد اضافه می‌کنیم. درب قابلمه را می‌بندیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله سوم

حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم مواد به مدت نیم ساعت به آرامی بپزند. بعد از نیم ساعت، به سوپ سر می‌زنیم و اگر سطح آب کم بود، مجدداً آب اضافه می‌کنیم. سپس نیم ساعت دیگر صبر می‌کنیم تا کاملاً بپزد و لعاب بگیرد.

مرحله چهارم

جعفری تازه خرد شده، کمی آب لیمو و نمک را به سوپ اضافه می‌کنیم و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کنار بماند. پس از ۲۰ دقیقه که سوپ کمی خنک شد، آن را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا