مواد لازم و آموزش سوپ دال عدس خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سوپ دال عدس
سوپ دال عدس یکی از سوپهای خوشمزه ایرانی است که فوائد زیادی برای بدن دارد. برای یادگیری طرز تهیه آن، در ادامه با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دال عدس | ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱ یا ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۴ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
هویج | ۱ عدد متوسط |
برنج نیم دانه | ½ لیوان |
خامه صبحانه | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ دال عدس
پخت دال عدس و برنج
برای تهیه سوپ دال عدس خوشمزه، ابتدا دال عدس و برنج را از یک ساعت قبل به طور جداگانه در آب خیس کنید. سپس آنها را آبکش کرده و در یک قابلمه مناسب بریزید. حالا حدود یک تا دو لیوان آب به دال عدس و برنج اضافه کنید و آنها را روی حرارت ملایم بپزید.
تفت دادن پیاز
حدود یک ساعت برای پخت برنج و دال عدس کافی است. در این زمان پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با مقداری روغن در یک قابلمه دیگر سرخ کنید تا پیاز نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
تفت دادن سیر و رب گوجه فرنگی
بعد از اینکه پیاز و زردچوبه کمی سرخ شدند، سیر رنده شده را به قابلمه اضافه کنید. سیر را فقط به اندازهای تفت دهید که عطرش بالا بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامیاش گرفته شود.
خرد کردن سیب زمینی و هویج
در این مرحله سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. آنها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند، سپس مخلوط برنج و دال عدس پخته شده را به این ترکیب اضافه کنید.
افزودن ادویه
حالا نمک، فلفل سیاه و ادویههای دلخواه خود را به سوپ اضافه کنید و چند لیوان آب بریزید و بگذارید تا مواد سوپ بپزند. وقتی سوپ خوب لعاب انداخت و تمام مواد پخته شدند، آن را با گوشتکوب یا مخلوطکن به صورت پوره درآورید.
سرو
البته پوره کردن سوپ اختیاری است و میتوانید آن را به همان شکل هم سرو کنید. در آخر سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس سوپ را همراه با آب لیمو ترش سرو کنید.