مواد لازم و آموزش سوپ ذرت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوپ ذرت
سوپ ذرت یکی از غذاهای خوشمزهای است که در کشورهای مختلف تهیه میشود و دستورهای متفاوتی برای درست کردن آن وجود دارد. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
عصاره سبزیجات | ۱ عدد |
آب | ۱٫۵ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و زیره | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ ذرت
مرحله اول
برای درست کردن سوپ ذرت خوشمزه، ابتدا سیر را خرد میکنیم و آن را با روغن زیتون در یک قابلمه تفت میدهیم تا عطر سیر پخش شود. سپس سیب زمینی و هویج را خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس پس از کمی تفت دادن سیب زمینی و هویج، ذرت را به مخلوط اضافه میکنیم. مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره بهش اضافه میکنیم و آنها را کمی تفت میدهیم تا طعم ادویهها به مواد نفوذ کند.
مرحله سوم
در این مرحله، عصاره سبزیجات و آب را به قابلمه اضافه کرده و اجازه میدهیم مواد سوپ به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. وقتی همه مواد پخته شدند، آنها را با گوشتکوب برقی یا غذاساز له میکنیم.
مرحله چهارم
حالا سوپ له شده را دوباره به قابلمه برمیگردانیم و شیر که همدمای اتاق است را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم که با هم مخلوط شوند. سپس کره را به سوپ اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سوپ خوب جا بیفتد.
مرحله پنجم
باید صبر کنیم تا سوپ کمی غلیظ شود. نکته مهم این است که سوپ در حالت داغ روانتر است و زمانی که در ظرف کشیده میشود غلظت بیشتری پیدا میکند.
مرحله ششم
پس از آماده شدن سوپ، آن را در ظرف سرو میریزیم و با جعفری و نان تست تزیین و سپس سرو میکنیم. نکته مهم این است که اگر از کنسرو ذرت استفاده کنید، سوپ شما کمی طعم شیرین خواهد داشت.