مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ زعفران برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوپ زعفران

سوپ زعفران یکی از سوپ‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل درست کردن سوپ زعفران، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کره ۳۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جو پرک ۱ پیمانه
هویج ۲ عدد
زعفران دم کرده ½ فنجان
شیر ۱ پیمانه
استاک مرغ ۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سوپ زعفران

مرحله اول

برای درست کردن سوپ زعفران خوشمزه، اول هویج‌ها را بشویید، سپس پوست آن‌ها را بکنید و به شکل کوچک خرد کنید. بعد از آن، پیاز را پوست کنده، بشویید و به شکل ریز خرد کنید.

مرحله دوم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم بگذارید. سپس کره را به آن اضافه کرده و بعد پیازها را در قابلمه بریزید. پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند، سپس هویج‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله هویج‌ها را کمی تفت دهید، سپس جو پرک را بشویید و به قابلمه اضافه کنید. این مخلوط را کمی تفت دهید، بعد استاک مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس زعفران دم‌کرده را نیز به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا تمام مواد را خوب هم بزنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت ۲ تا ۳ ساعت بجوشد تا غلیظ شود و جا بیفتد. بعد از این زمان، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله پنجم

به آرامی شیر را به سوپ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شیر با بقیه مواد خوب ترکیب شود. سپس دوباره درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به جوش بیاید تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله ششم

در نهایت، وقتی سوپ کاملاً جا افتاد، می‌توانید بسته به سلیقه‌تان کمی قارچ سرخ‌شده به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را خوب هم بزنید و در ظرف مناسب سرو کنید. این سوپ را همراه با نان تازه میل کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا