مواد لازم و آموزش سوپ سیب زمینی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سوپ سیب زمینی
سوپ سیب زمینی یکی از سوپهای خوشمزه و بینالمللی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این سوپ را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
آب گوشت | ۴ لیوان |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ سیب زمینی
آماده سازی سیب زمینی ها
برای درست کردن سوپ سیب زمینی ساده، ابتدا سیبزمینیها را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه میگذاریم و روی حرارت متوسط میپزیم تا نرم شوند. وقتی سیبزمینیها پخته شدند، آنها را پوست میگیریم.
اضافه کردن گوشت
سپس سیبزمینیها را داخل سالمی که برای پخت سوپ آماده کردهایم، میریزیم و بعد آب گوشت را هم اضافه میکنیم. حالا با استفاده از میکسر برقی یا دستی، سیبزمینیها را خوب مخلوط میکنیم تا به شکل پوره در بیایند.
ورز دادن گوشت
پیاز را رنده میکنیم و با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط میکنیم و با دستانمان چند دقیقه ورز میدهیم تا ترکیب خوبی به دست بیاید. حالا کره را در یک تابه روی حرارت ملایم ذوب میکنیم.
شکل دادن به گوشت
حالا مخلوط گوشت چرخ کرده را به شکل گلولههای کوچک در میآوریم و در کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. تخممرغها را در یک کاسه جداگانه خوب هم میزنیم تا یکدست شوند.
قرار دادن مخلوط آب گوشت و سیب زمینیوره شده روی حرارت
آب لیمو ترش را به تخممرغها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. در این مرحله، مخلوط آب گوشت و سیبزمینی پوره شده را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمکم مخلوط تخممرغ را به قابلمه اضافه میکنیم.
افزودن گوشت ها به قابلمه سوپ
حالا گلولههای گوشتی سرخ شده را به همراه کرهای که در تابه داریم، به قابلمه سوپ اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سوپ برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، حرارت زیر قابلمه را خاموش میکنیم و تا ۱۵ دقیقه درب قابلمه را باز نمیکنیم.
سرو
بعد از ۱۵ دقیقه، سوپ را در ظرف سرو میکشیم و با گلولههای گوشتی تزئین میکنیم. اگر خواستید، میتوانید کمی کره هم کنار سوپ سرو کنید. در نهایت سوپ را همراه با نان تست تست شده سرو میکنیم.