مواد لازم و آموزش سوپ شلغم خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سوپ شلغم
سوپ شلغم یک نوع سوپ خوشمزه و بسیار مغذی است که میتوان به روشهای مختلف تهیهاش کرد. برای یادگیری طرز تهیه این سوپ خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شلغم | ۴ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
هویج | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گشنیز و جعفری | ۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
عصاره مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ شلغم
تفت دادن سبزیجات
برای تهیه سوپ شلغم رژیمی، ابتدا پیاز، سیب زمینی و هویج را به صورت مکعبی و ریز خرد میکنیم. سپس کره را در یک قابلمه مناسب ذوب کرده و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا نرم شوند.
افزودن ادویه
بعد از اینکه سبزیجات کمی نرم شدند، پودر سیر و پودر پاپریکا به همراه کمی فلفل سیاه را اضافه میکنیم و برای یک دقیقه دیگر تفت میدهیم. سپس گشنیز و جعفری را ریز خرد کرده و به قابلمه میافزاییم.
اضافه کردن آب
بعد از تفت دادن سبزیجات برای چند دقیقه، ۴ لیوان آب گرم را به قابلمه اضافه میکنیم و سپس عصاره مرغ را میریزیم و همه را مخلوط میکنیم تا عصاره مرغ کاملاً در آب حل شود. درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم مواد به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.
اضافه کردن شلغم
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، شلغمها را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم. دوباره درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و شلغمها بپزند. پس از پخت شلغمها، سوپ آماده است.
سرو
میتوانیم سوپ را به همین شکل سرو کنیم، یا اینکه آن را داخل مخلوطکن بریزیم تا به صورت پوره درآید و سپس سرو کنیم. اگر خواستیم این سوپ خوشمزه را به صورت مجلسی سرو کنیم، میتوانیم کمی خامه نیز به آن اضافه کنیم.