مواد لازم و آموزش سوپ عدس و ماست برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوپ عدس و ماست
سوپ عدس و ماست یک غذای ساده و خوشمزه است که برای افرادی که رژیم میگیرند، گزینهی خوبی است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این سوپ خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
عدس | ۱ استکان |
رشته | ۱ لیوان |
ماست | ۲ لیوان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۱٫۵ لیتر |
نمک | به مقدار کافی |
مواد لازم روی سوپ |
|
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
نعنا | ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش سوپ عدس و ماست
مرحله اول
برای شروع تهیه سوپ عدس و ماست، ابتدا عدس را بشویید و در یک قابلمه حاوی آب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا عدسها خوب پخته و نرم شوند.
مرحله دوم
وقتی که عدس خوب پخته شد، آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس یک و نیم لیتر آب را در یک قابلمه دیگر ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
مرحله سوم
وقتی آب به جوش آمد، رشتهها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید پخته شوند. سپس عدسهای پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید همه چیز به مدت ۲ دقیقه بجوشد. در این مرحله ماست را در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله چهارم
سپس آرد و زرده تخممرغ را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. حالا ۲ تا ۳ ملاقه از سوپ را به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس به سرعت هم بزنید تا ماست نَبُرد و دماش با سوپ تقریباً برابر شود. حالا این مخلوط را به قابلمه سوپ اضافه کرده و هم بزنید تا ماست در سوپ خوبی پخش شود.
مرحله ششم
زمانی که سوپ به جوش آمد، نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد. به یاد داشته باشید که سوپ را به طور مکرر هم بزنید تا ماست بریده نشود و ته نگیرد.
مرحله هفتم
در این مرحله، کره را در یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً ذوب شود. سپس نعنا را اضافه کنید و کمی تفت دهید، مراقب باشید که نعنا نسوزد.
مرحله هشتم
زمانی که سوپ آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را در ظرف سرو بریزید. سپس به سلیقهی خود نعنا داغ را به آن اضافه کنید یا با آن تزیین کنید. نوش جان.