مواد لازم و آموزش سوپ قارچ روسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوپ قارچ روسی
سوپ قارچ روسی یکی از سوپهای خوشمزه و محبوب در کشور روسیه است که با مواد متنوعی آماده میشود. برای آشنایی با طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این سوپ خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیازچه | ۵ ساقه |
کره یا روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
آرد | ۳ قاشق سوپخوری |
سیب زمینی | ۳ تا ۴ عدد |
هویج | ۳ تا ۴ عدد |
قارچ | ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم |
خامه | ۱۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش |
برگ بو | ۱ عدد |
استاک مرغ یا سبزیجات | ۲ لیتر |
جعفری یا شوید تازه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سوپ قارچ روسی
مرحله اول
برای درست کردن سوپ قارچ خوشمزه، اول هویجها را خوب میشوییم. سپس پوست آنها را جدا کرده و به صورت حلقهای خرد میکنیم. بعد یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط میگذاریم و کره را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله هویجها را به قابلمه اضافه میکنیم و آنها را تفت میدهیم تا نرم شوند. سپس پیازچه و قارچها را شسته و قارچها را به صورت ورقهای برش میزنیم و پیازچه را هم ریز خرد میکنیم.
مرحله سوم
حالا قارچها و پیازچهها را به قابلمه میریزیم و با هم تفت میدهیم. بعد آرد را به آرامی روی این مخلوط میریزیم و همچنان تفت میدهیم تا آرد گلوله نشود. بعد پوست سیبزمینیها را جدا میکنیم.
مرحله چهارم
سیبزمینیها را میشوییم و به صورت نگینی درشت خرد میکنیم. سپس سیبزمینیهای خرد شده را به همراه برگ بو، آب لیموترش تازه، نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه میکنیم و همه را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
حالا سبزیجات را کمی تفت میدهیم، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم که سبزیجات بپزند و سوپ غلیظ شود. وقتی که سبزیجات کاملاً پخته و نرم شدند، حرارت را خاموش میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله خامه صبحانه را به سوپ اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم به سوپ اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از آن شوید و جعفری را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم.
مرحله هفتم
در نهایت شوید و جعفری را روی تخته خرد کرده و به صورت درشت خرد میکنیم. سپس سوپ را در ظرف مناسب سرو میکنیم و با شوید و جعفری تزئین میکنیم. نوش جان!