مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ قارچ هتلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوپ قارچ هتلی

سوپ قارچ هتلی یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلف آماده می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه‌ی این سوپ را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جو ۱ لیوان
سینه مرغ نصف سینه
هویج خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
ذرت ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش سوپ قارچ هتلی

مرحله اول

برای درست کردن سوپ قارچ هتلی خوشمزه، ابتدا جو را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی آن آب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب بپزد و لعاب بیندازد. اگر بخواهید سریع‌تر آماده کنید، می‌توانید جوها را در زودپز نیز بپزید.

مرحله دوم

بعد از حدود دو ساعت، با استفاده از یک گوشت‌کوب برقی، جوها را له می‌کنیم. سپس حرارت را کم می‌کنیم و درب قابلمه را باز می‌گذاریم تا سر نرود. در یک قابلمه‌ی دیگر مرغ و هویج را با کمی آب روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا جداگانه بپزند.

مرحله سوم

زمانی که مرغ خوب پخته شد، آن را بیرون می‌آوریم و به صورت رشته‌ای خرد می‌کنیم. سپس همراه با قارچ و ذرت به آب مرغ اضافه می‌کنیم. در این مرحله، جو را نیز به قابلمه اضافه کرده و اجازه می‌دهیم که حدود نیم ساعت دیگر بپزد.

مرحله چهارم

در آخر، جعفری خرد شده و کمی پیاز خرد شده و نمک را اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم که سوپ به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و سپس زیر شعله را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه می‌کنیم. وقتی خامه را اضافه می‌کنیم، سریع آن را هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس سوپ را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و با کمی برگ جعفری آن را تزئین می‌کنیم. می‌توانید مرغ و جو را همراه هم بپزید و قبل از پوره کردن جو، مرغ‌ها را از سوپ خارج کرده و به صورت ریز خرد کنید و سپس به سوپ برگردانید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا