مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ لیمو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوپ لیمو

سوپ یکی از پیش غذاهای محبوب است که در سراسر دنیا تهیه و سرو می‌شود. به خاطر غلظت آبی که دارد و مواد سالمی که در آن استفاده می‌شود، معمولاً سوپ‌ها برای بیماران و هنگام سرماخوردگی یا آنفلوانزا توصیه می‌شوند. سوپ لیمو و مرغ یونانی، همانطور که از نامش پیداست، اصالتاً از کشور یونان آمده است. در این سوپ از تخم‌مرغ استفاده می‌شود که باعث می‌شود بافت نرم و خامه‌ای پیدا کند و آن را از سایر سوپ‌ها متمایز می‌کند.

مواد لازم برای ۴ نفر
آب مرغ ۵ پیمانه
فیله مرغ ۲۵۰ گرم
برنج ½ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
لیمو ترش ۲ عدد
شوید ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت سوپ لیمو

مرحله اول

برای تهیه سوپ لیمو، اول یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. سپس قطعات مرغ را به آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم حدود ۱۵ دقیقه بپزد تا کامل پخته شود. بعد از پخت، مرغ را از آب خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه دیگر را با مقداری آب روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد. برنجی که قبلاً در یک کاسه آب خیس کرده‌ایم را به آب جوش اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا بپزد. هنگامی که برنج پخته شد، آن را آبکش می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تکه‌های مرغ را به صورت کوچک خرد می‌کنیم. سپس آنها را به همراه برنج در یک قابلمه می‌ریزیم و آب مرغ را هم به آن اضافه می‌کنیم. قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می‌کنیم تا به آرامی بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و آبلیمو را به آن اضافه می‌کنیم. خوب هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود. وقتی مخلوط یکدست شد، یک ملاقه از آب گرم سوپ را به آرامی بر روی تخم‌مرغ‌ها می‌ریزیم و سریع هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها نبندند.

مرحله پنجم

حالا ترکیب تخم‌مرغ را به آرامی به سوپ اضافه کرده و هم می‌زنیم تا به خوبی مخلوط شود. سپس شوید را به قطعات ریز خرد کرده و با مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می‌کنیم و چند لحظه هم می‌زنیم تا همه مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

بعد از اینکه سوپ به خوبی مخلوط شد و غلیظ شد، حرارت را خاموش کرده و آن را سریع سرو می‌کنیم. توجه کنید که بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ به سوپ، نباید اجازه بدهید خیلی بجوشد تا مخلوط حالت خامه‌ای خودش را حفظ کند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا