مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ ماست خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سوپ ماست

سوپ ماست یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌های ایرانی است که با مواد مختلف در نقاط مختلف کشور تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این سوپ محلی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
جو پوست کنده ۲ لیوان
ماست ۵۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد متوسط
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
گشنیز ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
آب مرغ ۵ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت سوپ ماست

پخت مرغ

برای تهیه سوپ ماست محلی در ابتدا سینه مرغ را با یکی از پیازها، ۶ لیوان آب، و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه، در یک قابلمه قرار می‌دهیم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا مرغ بپزد.

خرد هویج ها و پخت جو پوست کنده

حالا جو پوست کنده را به همراه ۳ لیوان آب در یک قابلمه دیگر می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا جو بپزد و کمی لعاب پیدا کند. هویج‌ها را به شکل نگینی خرد کرده و به جو اضافه می‌کنیم.

ریش ریش کردن مرغ

وقتی مرغ پخت، آن را به قطعات کوچک ریش‌ریش می‌کنیم. ۵ لیوان از آبی که مرغ پخته شده را صاف کرده و به قابلمه حاوی جو اضافه می‌کنیم. سپس قارچ‌ها را به همراه مرغ و مقداری کره در تابه تفت می‌دهیم و بعد به قابلمه سوپ می‌ریزیم.

اضافه کردن ماست

سیر را رنده کرده و به همراه گشنیز خرد شده به سوپ اضافه می‌کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم سوپ به جوش بیاید تا طعم‌ها خوب با هم ترکیب شوند.

حال باید کمی صبر کنیم تا سوپ به خوبی بپزد و آب داخل قابلمه بیشتر بخار شود. بعد از اینکه مقدار آب سوپ کمتر شد، نوبت اضافه کردن ماست است.

مخلوط ماست و زرده تخم مرغ

ماست را با زرده تخم‌مرغ در یک قابلمه کوچک مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس منتظر می‌مانیم تا دور ماست حباب بزند. بعد از آن، ماست را به سوپ اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برای ۱۰ دقیقه با سوپ بجوشد.

درست کردن کوفته قلقلی

در همین حین، یکی از پیازها را رنده کرده و آب آن را می‌گیریم. سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط می‌کنیم. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه کرده و از این مایه، کوفته‌های قلقلی کوچک درست می‌کنیم.

سرخ کردن کوفته قلقلی

کوفته‌های قلقلی را به همراه کمی روغن مایع در یک تابه مناسب سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پیاز باقی‌مانده را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا کاملاً کاراملی و خشک شود.

تزئین و سرو

حالا باید صبر کنیم تا سوپ جا بیفتد (می‌توانید سوپ را مطابق سلیقه‌تان آبکی یا سفت درست کنید). سپس آن را در ظرف مورد نظر خود می‌کشیم و برای تزئین سوپ از کوفته‌های قلقلی و پیاز داغ کاراملی استفاده می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا