مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ ماهیچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوپ ماهیچه

سوپ ماهیچه یکی از سوپ‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است. برای دیدن آموزش کامل و گام‌به‌گام تهیه این سوپ خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهیچه ۱ عدد
سبزی سوپ ۱ پیمانه
بلغور گندم ۱ پیمانه
هویج ۲ عدد
آب گوشت ۳ پیمانه
آب ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رشته ورمیشل ۱ مشت
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه به مقدار کافی
سبزی سوپ شامل تره، گشنیز، جعفری و شوید می‌باشد.

آموزش سوپ ماهیچه

مرحله اول

برای تهیه این سوپ، اول ماهیچه را همراه با یک پیاز، دو پیمانه آب، و کمی زردچوبه و فلفل سیاه داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب بپزد. وقتی ماهیچه پخته شد، گوشت آن را جدا می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، بلغور را به همراه یک پیمانه آب و سه پیمانه آب گوشت داخل یک قابلمه دیگر می‌ریزیم و آن را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا بلغور کمی غلیظ شود. سپس سبزی سوپ را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، هویج را پوست می‌کَنیم و با رنده بزرگ رنده می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌نماییم. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن می‌زنیم و اجازه می‌دهیم مواد سوپ به آرامی بپزند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه بلغور خوب لعاب دار شد و سوپ تقریباً آماده شد، گوشت‌های جدا شده از ماهیچه را به قابلمه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله پنجم

حالا به مواد اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه دیگر بپزند تا طعم گوشت به سوپ بیفتد. بعد رشته ورمیشل را با دست خرد می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌نماییم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله ششم

اضافه کردن رشته ورمیشل باعث می‌شود سوپ ما غلیظ‌تر و لعاب‌دارتر شود. حالا طعم سوپ را می‌چشیم و اگر نیاز داشت، کمی نمک و ادویه اضافه می‌کنیم. در نهایت، سوپ را در ظرف مناسب می‌کشیم و با آب لیمو تازه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا