مواد لازم و آموزش سوپ مرجمک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سوپ مرجمک
سوپ مرجمک یکی از سوپهای خوشمزه و معروف ترکیه است که میتوان با روشهای مختلفی آن را تهیه کرد. برای آشنایی با روش کامل و مرحله به مرحله تهیه سوپ مرجمک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دال عدس | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۱ حبه |
عصاره گوشت یا مرغ | به مقدار کافی |
زردچوبه و نمک | به مقدار کافی |
فلفل سیاه و زیره | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
کره | به مقدار کافی |
پولبیبر | به مقدار کافی |
آموزش سوپ مرجمک
مرحله اول
برای درست کردن سوپ مرجمک به سبک ترکیه، ابتدا دال عدس را خوب میشوییم و کنار میگذاریم. سپس پیاز را به تکههای بزرگ خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه میکنیم، سپس پیاز خرد شده و کمی نمک را به قابلمه میریزیم و کمی تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. بعد از آن هویج و سیبزمینی را میشوییم.
مرحله سوم
در این مرحله پوست هویج و سیبزمینی را جدا کرده و به تکههای بزرگ خرد میکنیم، سپس آنها را به همراه سیر به قابلمه اضافه میکنیم. حالا کمی فلفل سیاه، زردچوبه و زیره هم به قابلمه اضافه میکنیم.
“““html
کرده و تفت میدهیم.
مرحله چهارم
وقتی بوی ادویه از بین رفت، دال عدس را به قابلمه اضافه میکنیم. بعد از کمی تفت دادن، به مقدار کافی استاک مرغ یا گوشت را به قابلمه اضافه کرده و درب آن را میبندیم تا مواد به خوبی بپزند.
مرحله پنجم
زمانی که مواد سوپ کاملاً پخته و نرم شدند، قابلمه را از حرارت برمیداریم و با گوشتکوب برقی به خوبی میکس میکنیم تا سوپ یکدست شود. اگر گوشتکوب برقی ندارید، میتوانید از غذاساز یا میکسر استفاده کنید.
مرحله ششم
بعد از اینکه سوپ کاملاً یکدست شد، دوباره قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم کمی بجوشد. اکنون به سراغ درست کردن سس سوپ میرویم. برای تهیه سس، کره را در یک شیرجوش میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه میدهیم کره ذوب شود. سپس مقداری پودر فلفل به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا رنگ سس آزاد شود. در ادامه، سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و سس را به صورت یکنواخت روی آن میریزیم. نوش جان!