مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ مرغ و رشته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوپ مرغ و رشته

سوپ یکی از غذاهایی است که در هر کشوری درست می‌شود و سرو می‌شود. به دلیل اینکه سوپ معمولاً آبکی است و از مواد مختلفی تهیه می‌شود، بسیاری از پزشکان آن را برای افرادی که بیمار هستند یا سرما خورده‌اند توصیه می‌کنند. سوپ مرغ و رشته، همان‌طور که از اسمش پیداست، از مرغ و رشته‌فرنگی درست می‌شود. درست کردن این سوپ بسیار ساده است و می‌توان آن را در کنار غذاهای دیگر سرو کرد. برای آموزش طرز تهیه سوپ مرغ و رشته، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴ تکه کوچک
هویج ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۳ حبه
ورمیشل ۱ لیوان چای کوچک
کره ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
آرد یک و نیم قاشق غذا خوری
آب مرغ ۵ تا ۷ فنجان
ادویه (نمک و فلفل و چیلی و زردچوبه) به مقدار لازم
جعفری خرد شده کمی
لیمو تازه ۱ عدد

آموزش سوپ مرغ و رشته

مرحله اول

برای تهیه یک سوپ مرغ خوشمزه با رشته، اول باید مرغ را بپزیم و سپس آن را ریش ریش کنیم. آب مرغ را نگه می‌داریم تا برای سوپ استفاده کنیم. در یک قابلمه، کره و روغن زیتون را می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا ذوب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، هویج‌ها را می‌شوییم و رنده می‌کنیم و به روغن اضافه می‌کنیم. سپس به مدت یک دقیقه هویج‌ها را تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند. پیاز را می‌شوییم و خرد می‌کنیم و به هویج اضافه کرده و دو دقیقه دیگر هم تفت می‌دهیم.

آموزش سوپ مرغ و رشته

حالا سیرها را رنده می‌کنیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا بوی سیر پخش شود. زردچوبه را به آن اضافه کرده و بعد از اینکه کمی تفت خورد، آرد را اضافه می‌کنیم و آن را هم کمی تفت می‌دهیم تا بوی خوبی بگیرد.

مرحله چهارم

آب مرغ را آرام آرام به مخلوط اضافه می‌کنیم تا آرد گوله‌گوله نشود و در حین ریختن هم مداوم هم می‌زنیم. می‌توانیم نصف آب را به عنوان آب و نیم دیگر را به عنوان آب مرغ بریزیم یا اینکه فقط از آب مرغ استفاده کنیم. وقتی سوپ شروع به جوشیدن کرد، ورمیشل‌ها را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس هر از گاهی آن را هم می‌زنیم تا ورمیشل‌ها پخته و نرم شوند. در این مرحله، نمک و ادویه‌ها را اضافه کرده و بعد از اینکه کمی جوشید، آب لیمو و جعفری خرد شده را اضافه کرده و از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا