مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ پنیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوپ پنیر

سوپ پنیر یکی از سوپ‌های لذیذی است که در رستوران‌ها سرو می‌شود و می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خامه ۱ لیوان
پنیر خامه‌ای ۱ لیوان
سیر ۲ حبه
آرد سفید ۳ قاشق سوپ‌خوری
آب ۴ لیوان
پیازچه ۱ فنجان
کره ۳ قاشق غذاخوری
جوز هندی ½ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت سوپ پنیر

مرحله اول

برای درست کردن سوپ پنیر مجلسی، اول از همه کره را در یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذوب شود. سپس آرد سفید را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.

مرحله دوم

بعد از اینکه آرد را خوب تفت دادید، سیر را رنده کنید و به تابه اضافه کنید. سیر را فقط کمی تفت دهید تا بوی خوبی از آن بلند شود. سپس آب را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و جوز هندی اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از اضافه کردن آب، مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی هم بزنید. سپس خامه و پنیر خامه‌ای را به سوپ اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند. پس از آن مواد را خوب ترکیب کنید.

مرحله چهارم

در نهایت سوپ را در ظرف دلخواهتان سرو کنید و با پیازچه خرد شده تزیین کنید. اگر دوست دارید سوپ غلیظ‌تر باشد، می‌توانید مقدار آبی که استفاده می‌کنید را کم کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا