مواد لازم و آموزش سوپ پنیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوپ پنیر
سوپ پنیر یکی از سوپهای لذیذی است که در رستورانها سرو میشود و میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خامه | ۱ لیوان |
پنیر خامهای | ۱ لیوان |
سیر | ۲ حبه |
آرد سفید | ۳ قاشق سوپخوری |
آب | ۴ لیوان |
پیازچه | ۱ فنجان |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
جوز هندی | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ پنیر
مرحله اول
برای درست کردن سوپ پنیر مجلسی، اول از همه کره را در یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذوب شود. سپس آرد سفید را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
مرحله دوم
بعد از اینکه آرد را خوب تفت دادید، سیر را رنده کنید و به تابه اضافه کنید. سیر را فقط کمی تفت دهید تا بوی خوبی از آن بلند شود. سپس آب را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و جوز هندی اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد از اضافه کردن آب، مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی هم بزنید. سپس خامه و پنیر خامهای را به سوپ اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند. پس از آن مواد را خوب ترکیب کنید.
مرحله چهارم
در نهایت سوپ را در ظرف دلخواهتان سرو کنید و با پیازچه خرد شده تزیین کنید. اگر دوست دارید سوپ غلیظتر باشد، میتوانید مقدار آبی که استفاده میکنید را کم کنید.