مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ پیازچه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش سوپ پیازچه

سوپ پیازچه یکی از سوپ‌های خوشمزه و فاخر بین‌المللی است که می‌توان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیازچه ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
هویج ۲ عدد متوسط
جو پرک ۱٫۵ پیمانه
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
خامه ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت سوپ پیازچه

آماده سازی جو پرک

برای تهیه سوپ پیازچه خوشمزه، ابتدا جو پرک را به همراه ۴ لیوان آب در یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم جو به خوبی بپزد.

افزودن آب مرغ یا گوشت

برای طعم بهتر سوپ، می‌توانید به جای آب معمولی از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید. اگر از آب معمولی استفاده می‌کنید، می‌توانید کمی عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید. پس از اینکه جو خوب پخت، هویج‌ها را رنده کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

خرد کردن پیازچه و قارچ

بعد از ۵ دقیقه، پیازچه و قارچ را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می‌کنیم. حالا بگذارید تا سبزیجات به آرامی بپزند. در این حین، آرد را در یک ظرف جداگانه با کمی کره تفت می‌دهیم.

تفت دادن آرد

آرد را به همراه کره چند دقیقه تفت دهید تا طعم و بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم با آرد مخلوط کنید تا شیر کمی غلیظ شود. بعد این مخلوط را به قابلمه سوپ اضافه می‌کنیم.

افزودن خامه

در پایان، خامه را به قابلمه سوپ اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس سوپ را در ظرف سوپ‌خوری بکشید و با جعفری خرد شده و لیموی برش خورده تزیین کرده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا