مواد لازم و آموزش سوپ چغندر قرمز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوپ چغندر قرمز
سوپ چغندر قرمز یکی از سوپهای ساده و خوشمزه است که میتوانیم در مهمانیها به عنوان پیش غذا سرو کنیم. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این سوپ خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
چغندر قرمز | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
پیازچه | ۴ ساقه |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
آب گوشت یا مرغ | ۳ لیوان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه (اختیاری) | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش سوپ چغندر قرمز
مرحله اول
برای درست کردن سوپ چغندر قرمز، ابتدا چغندرها را پوست میگیریم و سپس به تکههای کوچک خرد میکنیم. بعد، پیاز را به صورت خرد شده ریز میبریم و همراه با کمی روغن در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را خوب تفت میدهیم تا نرم شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و برای یک دقیقه دیگر هم مخلوط میکنیم تا عطر ادویهها بیرون بیاید.
مرحله سوم
حالا سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به تکههای کوچک خرد میکنیم. سپس سیب زمینی، هویج و چغندر را به قابلمه اضافه میکنیم و برای چند دقیقه تفت میدهیم تا کمی سرخ شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله پیازچه را خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا با بقیه مواد خوب مخلوط شود. سپس یک لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و درب آن را میگذاریم تا سبزیجات نرم شوند و بپزند.
مرحله پنجم
بعد از اینکه آب داخل قابلمه کم شد و سبزیجات کاملا نرم شدند، آنها را با میکسر یا گوشتکوب پوره میکنیم و در یک قابلمه دیگر میریزیم. بعد، آب گوشت یا مرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا سوپ خوب جا بیفتد. وقتی سوپ آماده شد، آب لیمو ترش را همراه با کمی نمک و ادویه به آن اضافه میکنیم. سپس سوپ را در ظرف سرو میکشیم و میتوانیم با خامه تزیین کنیم.