مواد لازم و آموزش سوپ کرفس خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سوپ کرفس
برای تهیه سوپ کرفس، ابتدا یک سیبزمینی را پوست کرده و آن را به همراه پیازچه، کرفس و پیاز خرد شده و کمی نمک و فلفل در ۳ پیمانه آب به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم. پس از اینکه مواد خنک شد، آنها را پوره کرده و کنار میگذاریم.
در مرحله بعد، یک سیبزمینی دیگر را با کره و شیر میپزیم، سپس پوره آماده شده را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم برای ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. در نهایت، خامه را با کمی از سوپ مخلوط میکنیم و به ترکیب اضافه مینماییم تا سوپ یکدست شود. سوپ را با لیمو ترش تازه سرو میکنیم.
در دنیای شلوغ و سریع امروز، گاهی اوقات نیاز داریم که کمی به خودمان استراحت دهیم و با یک غذای سبک و مغذی، انرژی بگیریم. سوپ کرفس، با طعم خوشایند و ملایمش، گزینهای فوقالعاده برای این لحظات است. این سوپ که در رده دستورات بینالمللی قرار میگیرد، ترکیبی از مواد غذایی سالم و متنوع است که انرژی زیادی به بدن میدهد و احساس سیری طولانیمدتی ایجاد میکند.
مواد لازم | مقدار مواد |
کرفس | ۴ ساقه |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیبزمینی | ۲ عدد متوسط |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۳ پیمانه |
خامه | ۱ پیمانه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
پیازچه | ۲ ساقه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
آموزش سوپ کرفس
مرحله ۱: آمادهسازی سیبزمینی
برای شروع تهیه سوپ کرفس، یک سیبزمینی را پوست کرده و به تکههای کوچک تقسیم کنید. تکههای سیبزمینی را در یک قابلمه مناسب قرار دهید تا در مراحل پخت به عنوان پایه سوپ عمل کنند.
مرحله ۲: اضافه کردن سبزیجات
پیازچه، کرفس و پیاز را به دقت خرد کرده و آنها را به همراه سه پیمانه آب، نمک، و فلفل سیاه به قابلمه حاوی سیبزمینی اضافه کنید. این ترکیب سبزیجات طعم و عطر خوبی به سوپ میدهد و اساس مزه آن را تشکیل میدهد.
مرحله ۳: پخت مواد اولیه
قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. این زمان کافی است تا سبزیجات نرم شوند و طعمها بهتر با هم ترکیب شوند.
مرحله ۴: خنکسازی مواد پخته
بعد از اینکه پخت تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد داخل آن کمی سرد شوند. اجازه دادن به خنک شدن مواد قبل از اینکه آنها را پوره کنید، نه تنها ایمنی این کار را بیشتر میکند بلکه نتیجه نهایی را هم بهتر میکند.
مرحله ۵: تهیه پوره سبزیجات
مواد سرد شده را به مخلوطکن منتقل کنید و آنها را خوب مخلوط کنید تا یک پوره نرم و یکنواخت بگیرید. این پوره بخش اصلی سوپ شما را تشکیل میدهد و باید به خوبی مخلوط شود تا سوپ نهایی شما بافت صاف و دلچسبی داشته باشد.
مرحله ۶: آمادهسازی سیبزمینی دوم
سیبزمینی باقیمانده را نیز خرد کنید و آن را همراه با کره و شیر در یک قابلمه دیگر بریزید. این ترکیب به عنوان بخشی خامهای و غلیظکننده برای سوپ عمل میکند.
مرحله ۷: پخت سیبزمینی در شیر
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید سیبزمینیها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. این کار باعث میشود سیبزمینیها نرم شوند و طعم کره و شیر با هم ترکیب گردد.
مرحله ۸: ادغام پوره و سیبزمینی
پوره سبزیجات را به قابلمهای که سیبزمینیهای پخته دارد اضافه کنید و بگذارید ترکیب به جوش بیاید. سپس درب قابلمه را بگذارید و برای ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید همه مواد به خوبی با هم ترکیب شده و سوپ یکدست شود.
مرحله ۹: اضافه کردن خامه
خامه را در یک کاسه بریزید و یک ملاقه از سوپ داغ را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه خوب مخلوط شد، این ترکیب را به قابلمه سوپ برگردانید. این کار باعث میشود که خامه به آرامی با سوپ ترکیب شود و از بریده شدن خامه در سوپ داغ جلوگیری میکند.
مرحله ۱۰: همزدن نهایی و تنظیم حرارت
بعد از اینکه خامه را اضافه کردید، اجازه دهید سوپ به مدت چند دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند. در نهایت، سوپ کرفس را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه لیمو ترش تازه سرو کنید.