مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ کنجد برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوپ کنجد

سوپ کنجد یکی از سوپ های خوشمزه و معروف است که می توان با روش های مختلفی آن را درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ کنجد، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کنجد یک و نیم لیوان
آب دو و نیم لیوان
پیاز ۱ عدد متوسط
هویج یک و نیم عدد کوچک
فلفل دلمه ای ۲ قاشق غذا خوری
جو دو سر پرک ۳ قاشق غذا خوری
نخود یک سوم لیوان (معادل ۶۰ گرم)
سبزی معطر (نعنا و جعفری) به مقدار لازم
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب نارنج به مقدار لازم

آموزش سوپ کنجد

مرحله اول

برای تهیه سوپ کنجد خوشمزه و ساده، ابتدا باید نخودها را حداقل ۶ ساعت در یک کاسه آب خیس کنید. در این مدت، می‌توانید چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.

مرحله دوم

بعد از خیس خوردن، نخودها را به خوبی بشویید و با کمی آب در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا به طور کامل بپزد. در همین حال، کنجدها را در یک کاسه ریخته و با آب خیس کنید.

مرحله سوم

پس از دو ساعت که کنجدها خیس خوردند، آنها را در غذاساز بریزید و به خوبی پوره کنید. بعد از آن، پوره کنجد را از صافی عبور دهید تا…

“““html

شیر کنجد تهیه می‌شود. سپس پیاز را می‌شوییم و پوست‌اش را می‌‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، پیاز را رنده می‌کنیم. سپس یک قابلمه مناسب می‌برداریم و با کمی روغن کنجد روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. بعدها پیاز و هویج خرد شده به شکل مکعبی را به آن اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

وقتی که پیاز و هویج قهوه‌ای شد، نخود پخته شده که آبکش‌اش کرده‌ایم را به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه می‌زنیم. پس از آن، جو دو سر پرک را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله ششم

در مرحله آخر، شیر کنجد را به مخلوط اضافه کرده و اجازه می‌دهیم سوپ بپزد و جا بیفتد. سپس سبزی معطر و زرشک را هم اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه سوپ دو بار جوشید، آماده می‌شود و آن را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا