مواد لازم و آموزش سوپ گشنیز خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سوپ گشنیز
سوپ گشنیز یکی از سوپهای خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با مواد متنوع درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه این سوپ خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گشنیز | ۱۰۰ گرم |
جو پوست کنده | ۱۵۰ گرم |
هویج | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
ماست | ۵۰۰ گرم |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
آب مرغ | ۲ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ گشنیز
آماده سازی جو پوست کنده
برای تهیه سوپ گشنیز ویژه، اول از همه جو پوست کنده را چند ساعت در آب خیس میکنیم تا نرم شود. بعد از آن، پیاز را به شکل ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه تفت میدهیم تا پیازها سبک شوند.
افزودن ادویه
حالا، جو خیس خورده را به قابلمه اضافه میکنیم و همراه با ۴ لیوان آب میگذاریم تا بپزد و لعاب دهد. در این مرحله، درب قابلمه را کمی باز میگذاریم. بعد از یک ساعت، هویجها را با رنده درشت رنده کرده و به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه میکنیم.
مخلوط سیر، ماست و آرد سفید
زمانی که آب دوباره جوش آمد، سیر را رنده میکنیم و با ماست و آرد سفید مخلوط میکنیم تا کاملاً یکنواخت شوند. این کار مهم است، چون اگر ماست را یکباره به قابلمه اضافه کنیم، ممکن است بریزد و ظاهر سوپ را خراب کند.
اضافه کردن مخلوط جو به مخلوط ماست
برای جلوگیری از مشکل قبلی، یک یا دو ملاقه از مخلوط جو را به مخلوط ماست اضافه کرده و با هم ترکیب میکنیم تا یکنواخت شوند. بعد از این، حرارت را کم میکنیم و منتظر میمانیم تا سوپ به نقطه جوش برسد.
افزودن ادویه و سرو
پس از اینکه سوپ به جوش آمد، گشنیز خرد شده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سوپ جا بیفتد. در نهایت، سوپ را داخل ظرف سرو میکشیم و با گشنیز خرد شده تزیین میکنیم.