مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ گندم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوپ گندم

سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در همه جای دنیا درست می‌شود و سرو می‌شود. به خاطر اینکه سوپ مایه‌دار است و عموماً مواد مفیدی دارد، معمولاً برای افرادی که بیمار هستند یا سرماخوردگی دارند توصیه می‌شود. سوپ گندم یک سوپ ساده و خوشمزه است که می‌توان آن را بدون گوشت یا مرغ نیز تهیه کرد. می‌توانیم سوپ را با آب گوشت یا مرغ هم درست کنیم که به سلیقه ما بستگی دارد. در این سوپ از بلغور گندم و برنج نیم‌دانه استفاده می‌شود که باعث می‌شود سوپ لعاب خوبی بگیرد. اگر بخواهیم، می‌توانیم برای کودکان بدون ادویه‌جات و رب درست کنیم. برای یادگیری کامل نحوه تهیه سوپ گندم، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
بلغور گندم ۱ پیمانه
برنج نیم دانه نصف پیمانه
هویج ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
آب لیمو ۱ قاشق

دستور پخت سوپ گندم

مرحله اول

برای درست کردن سوپ گندم خوشمزه، ابتدا هویج را می‌شوییم، سپس پوستش را می‌گیریم و به صورت نگینی کوچک خرد می‌کنیم. بعد یک قابلمه برمی‌داریم و کمی روغن داخلش می‌ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله ادویه و زردچوبه را به روغن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ آنها باز شود و عطر خوبی پیدا کنند. بعد بلغور گندم را پاک کرده و می‌شوییم و پس از آبکش کردن، به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم آموزش سوپ گندم

در این زمان، برنج نیم‌دانه را شسته و به قابلمه اضافه می‌کنیم. هویج را که خرد کرده‌ایم هم به قابلمه می‌ریزیم. بعد گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم و به صورت نگینی خرد کرده و به سوپ اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا می‌توانیم آب معمولی یا آب مرغ به سوپ اضافه کنیم. سپس مواد را با حرارت ملایم می‌پزیم. وقتی همه چیز تقریبا پخت، پیاز را هم پوست کنده و می‌شوییم و به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا روغن داغ شود. پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شود. سپس رب گوجه را هم به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا کمی رنگ بگیرد.

مرحله ششم آموزش سوپ گندم

محتویات تابه را به قابلمه سوپ اضافه می‌کنیم. در این مرحله جعفری خرد شده و نمک و فلفل هم اضافه می‌شود. حدود ۵ دقیقه قبل از سرو سوپ، آبلیمو را هم اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس سوپ را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا