مواد لازم و آموزش سوپ گوجه ایتالیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوپ گوجه ایتالیایی
سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی یکی از سوپهای خوشمزه است که معمولاً به عنوان پیشغذا سرو میشود. در ادامه، با سایت رضیم همراه باشید تا طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این سوپ خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی رنده شده | ۲ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
آب مرغ | ۳ لیوان |
آرد سفید | ۴ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
خامه | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
آموزش سوپ گوجه ایتالیایی
مرحله اول
برای شروع، کره را در یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت متوسط میگذاریم تا کامل ذوب شود. سپس آرد را به آرامی در قابلمه الک میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را کمی تفت میدهیم تا طعم خامی آن کاملاً از بین برود. سپس به آرامی آب مرغ را به قابلمه اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن، مواد را هم میزنیم تا آرد کاملاً حل شود.
مرحله سوم
پس از اینکه آرد در آب مرغ حل شد، گوجه فرنگی رنده شده را به همراه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر به مواد اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم تا همگی با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا حرارت را افزایش میدهیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم سوپ به آرامی بپزد. در این زمان جعفری را به صورت درشت خرد میکنیم.
مرحله پنجم
به یاد داشته باشید که غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. میتوانید آن را در هر مرحله که به غلظت مورد نظر رسید سرو کنید. پس از آماده شدن سوپ، طعم آن را میچشیم.
مرحله ششم
در نهایت، جعفری خرد شده را با کمی نمک و ادویه به سوپ اضافه میکنیم. پس از ۵ دقیقه، سوپ را در ظرف دلخواه میریزیم و خامه را اضافه کرده و با آن مخلوط میکنیم تا سرو نماییم.