مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ گوجه فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی یکی از پیش غذای‌های خوشمزه است که در فرهنگ‌های مختلف دنیا طرفداران زیادی دارد. می‌توانید از این سوپ خوشمزه در مهمانی‌ها و مجالس خود استفاده کنید و به جای سوپ‌های تکراری، سبک جدیدی به برنامه غذایی خود بدهید. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله سوپ گوجه فرنگی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
گوجه فرنگی ۵ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۳ حبه
آب مرغ یا آب گوشت ۱ لیوان
خامه (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۰ گرم
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

مرحله اول

در ابتدا پیازها را به شکل ریز خرد می‌کنیم و آنها را با نیمی از کره در یک قابلمه می‌پزیم تا طلایی و نرم شوند. سپس سیرها را یا رنده‌ می‌کنیم یا له می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر سیر بلند شود.

مرحله دوم

حالا پوست گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و آنها را خرد می‌کنیم. سپس گوجه‌ها را به قابلمه می‌زنیم و با آب مرغ یا آب گوشت مخلوط می‌کنیم. اگر این دو نوع آب در دسترس ندارید، می‌توانید از عصاره مرغ یا گوشت همراه یک لیوان آب استفاده کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم که مواد حدود ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از ۱۵ دقیقه، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه می‌کنیم. همچنین اگر دوست دارید می‌توانید ادویه‌های دیگر مورد علاقه‌تان را هم اضافه کنید.

مرحله چهارم

اکنون با استفاده از گوشتکوب برقی، سوپ را به حالت پوره در می‌آوریم. اگر گوشتکوب برقی ندارید، می‌توانید مواد را در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید. پس از پوره کردن سوپ، باقی‌مانده کره را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می‌دهیم سوپ به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. در نهایت اگر دوست دارید، می‌توانید خامه هم به سوپ اضافه کنید که به آن طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد. سپس سوپ را در ظرف دلخواه خود سرو کرده و با نان تست و جعفری خرد شده تزئین می‌کنیم.

نکات مهم در طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با قارچ

اگر می‌خواهید سوپ گوجه فرنگی را با قارچ درست کنید، اول قارچ‌ها را خوب می‌شویید و سپس به صورت ورقه‌ای برش می‌زنید. بعد قارچ‌ها را در یک تابه مناسب می‌ریزید و روی حرارت قرار می‌دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود.

پس از اینکه آب قارچ کاملاً تبخیر شد، کمی کره یا روغن به تابه اضافه می‌کنید و قارچ‌ها را سرخ می‌کنید. زمانی که به قسمت پوره کردن مواد سوپ رسیدید، قارچ‌های سرخ شده را هم به آن اضافه کرده و با باقی‌مواد همکار می‌کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا