مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ گوجه و فلفل کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوپ گوجه و فلفل کبابی

سوپ گوجه و فلفل کبابی یکی از سوپ‌های خوشمزه و سالم است که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل نحوه تهیه این سوپ خوشمزه با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی ۸ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
عصاره سبزیجات ۱ بسته
اسفناج ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، روغن و پودر سیر به مقدار کافی
خامه ترش (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری

آموزش سوپ گوجه و فلفل کبابی

مرحله اول

برای تهیه این سوپ خوشمزه، ابتدا فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سیر، پیاز، گوجه‌فرنگی و فلفل‌ها را روی سینی فر می‌چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن روی سبزیجات ریخته و آنها را به مدت کافی در فر قرار می‌دهیم تا نرم شوند. وقتی سبزیجات کامل پختند، آنها را از فر بیرون آورده و در یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله سوم

اکنون با استفاده از گوشتکوب برقی، مواد را خوب میکس می‌کنیم تا کاملا پوره شود. سپس عصاره سبزیجات را در یک لیوان آب گرم حل کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

اجازه می‌دهیم سوپ به آرامی به غلظت مناسب برسد. در همین حین، اسفناج را به همراه پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در صورت تمایل، خامه ترش را اضافه کرده و با بلندر مواد را به خوبی میکس می‌کنیم تا بافتی یکدست پیدا کند. بعد از اینکه سوپ آماده شد، طعم آن را می‌چشیم و در صورت نیاز نمک و ادویه بیشتری اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که این سوپ معمولاً تند سرو می‌شود و اگر خواستید می‌توانید کمی فلفل قرمز نیز به سوپ اضافه کنید. در پایان، سوپ را در ظرف دلخواه سرو کرده و با سس اسفناج تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا