مواد لازم و آموزش سویا استراگانوف برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سویا استراگانوف
بیف استراگانوف یک غذای معروف روسی است که از گوشت گوساله درست میشود. این غذا تنوعهای دیگری هم دارد. چیکن استراگانوف نیز از مرغ تهیه میشود. اما میتوانیم این غذا را به صورت کاملاً گیاهی درست کنیم که برای کسانی که گیاهخواری میکنند گزینهای عالی است. در این دستور، از سویا برای درست کردن سویا استراگانوف استفاده شده است. اگر میخواهید روش تهیه کامل و مرحله به مرحله سویا استراگانوف را یاد بگیرید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سویا درشت خشک | ۳ لیوان |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
شیر گیاهی خانگی | یک و نیم لیوان |
قارچ ورقه شده | دو و نیم لیوان |
لیمو ترش | ۳ قاشق غذا خوری |
پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
آویشن و پودر سیر و نمک | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا گیاهی | یک چهارم لیوان |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
کره گیاهی | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن | ۳ قاشق غذا خوری |
سس مایونز گیاهی | ۱ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی متوسط | ۳ عدد |
آموزش سویا استراگانوف
مرحله اول
برای تهیه سویا استراگانوف خوشمزه، اول سویاها را یکی دو ساعت در آب ولرم خیس میکنیم. پیازها را شسته و پوست میگیریم و به صورت نازک خرد میکنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مرحله دوم
سپس پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی طلایی رنگ شوند. سویا را شسته و آبکش کرده و کمی با دست فشار میدهیم تا آب آن خارج شود. با یک قیچی آشپزخانه سویاها را به تکههای نسبتاً نازک و دراز برش میزنیم.
مرحله سوم
پس از آن، سویاهای برشزده را به پیازها اضافه کرده و تبدیل به یک مخلوط خوشمزه میشوند.
“““html
ابتدا تابه را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود، سپس ادویهها را به آن اضافه میکنیم و همه چیز را کمی تفت میدهیم. بعد از آن، نصف لیوان شیر به تابه اضافه کرده و درب آن را میگذاریم. حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا مواد به آرامی بپزند.
مرحله چهارم
برای تهیه شیر گیاهی میتوانیم از شیر بادام خانگی استفاده کنیم. در یک تابه دیگر، قارچهای ورقه شده را با نصف قاشق کره، یک قاشق مرباخوری آبلیمو و کمی نمک تفت میدهیم. این کار را انجام میدهیم تا آب قارچها بخار شود.
مرحله پنجم
اما مقداری از آب قارچها باید باقی بماند. وقتی که سویا پخت، قارچهای تفت داده شده را به آن اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر اجازه میدهیم بپزد تا طعمدار شود. سپس آرد و بقیه شیر گیاهی را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مخلوطی یکدست داشته باشیم.
مرحله ششم
بقیه کره و آبلیمو را به تابه میریزیم و درب آن را میبندیم تا شیر بجوشد و غلیظ شود. وقتی زمان کمی به غلیظ شدن باقی مانده، پنیر پیتزا را اضافه کرده و میگذاریم کمی دیگر با حرارت کم بپزد تا همه چیز خوب جا بیفتد.
مرحله هفتم
الان وقت تست کردن مواد است. اگر لازم بود کمی نمک و ادویه اضافه میکنیم. سپس شعله را خاموش کرده و کنار میگذاریم. سیبزمینیها را شسته و پوست میگیریم و به صورت خلالی خرد میکنیم. در یک تابه با مقداری روغن، سیبزمینیها را سرخ میکنیم.
مرحله هشتم
در مرحله آخر، سویا استراگانف را در یک ظرف مناسب میکشیم و با سیبزمینی سرخ شده تزئیین میکنیم و سرو مینماییم. میتوان از پنیر پیتزا گیاهی هم استفاده کرد، اما در اینجا چون از کره استفاده شده، به اندازه کافی چرب و خوشمزه است.