مواد لازم و آموزش سیب زمینی بامیه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سیب زمینی بامیه ای
سیب زمینی بامیه ای را میتوانید به عنوان یک پیشغذا یا دورچین کنار غذاهای مجلسی سرو کنید. برای یادگیری این آموزش خوشمزه با مجله تفریحی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد کوچک |
آرد سفید | دو سوم پیمانه |
آب | دو سوم پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱۵ گرم |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت سیب زمینی بامیه ای
پخت سیب زمینیها
ابتدا سیب زمینیها را با دو لیوان آب و مقدار نمکی داخل یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند. بعد از اینکه سیب زمینیها نرم شدند، پوست آنها را میگیریم و آنها را داغ داغ رنده میکنیم.
افزودن آرد سفید
حالا دو سوم پیمانه آب را در یک تابه میریزیم و کره و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم. وقتی آب به جوش آمد، آرد سفید را یکجا به تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.
اضافه کردن تخم مرغ به خمیر
وقتی خمیر خوب جمع شد (شبیه خمیر نون خامهای یا بامیه)، آن را از روی شعله برمیداریم و میگذاریم تا کمی خنک شود. سپس تخم مرغ را به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا تخممرغ کاملاً در خمیر حل شود.
ورز دادن خمیر
بکینگ پودر را به همراه سیبزمینی پوره شده و مقداری نمک به خمیر اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر کاملاً یکدست شود و هیچ گلولهای از آرد یا سیبزمینی در آن باقی نماند. حالا خمیر را داخل قیف با ماسوره کنگرهدار میریزیم.
سرخ کردن
یک تابه بریزید و به اندازهای روغن بریزید که سیبزمینیهای بامیهای در روغن شناور باشند. وقتی روغن داغ شد، خمیر را به اندازه دلخواه داخل روغن داغ قیف میزنیم و با قیچی چرب شده برش میزنیم.
سرو
صبر میکنیم تا بامیهها طلایی شوند، سپس آنها را از روغن بیرون میآوریم و روی توری فلزی یا دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافیشان خارج شود. سپس بامیهها را در ظرف سرو قرار میدهیم و با سس دلخواه نوش جان میکنیم.