مواد لازم و آموزش سیب زمینی برشته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سیب زمینی برشته
سیب زمینی برشته یکی از پیش غذاهای خوشمزه ایرانی است که میتوان طعمهای گوناگونی برای آن در نظر گرفت. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله سیب زمینی برشته با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۱۲ عدد کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش سیب زمینی برشته
مرحله اول
برای درست کردن سیب زمینی برشته، اول سیب زمینیها را خوب بشویید. توجه کنید که این غذا با پوست سیب زمینی درست میشود، پس باید با دقت آنها را با اسکاج تمیز کنید.
مرحله دوم
نکته مهم دیگر این است که باید از سیب زمینیهای کوچک و هم اندازه استفاده کنید. بعد از شستن، سیب زمینیها را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید.
مرحله سوم
برای پخت سیب زمینیها حدود ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارید. وقتی سیب زمینیها کاملاً پختند، آنها را آبکش کنید. سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، سینی فر را با کمی روغن مایع چرب کنید. سپس سیب زمینیهای پخته شده را با ته لیوان کمی فشار دهید تا له شوند. دقت کنید که فقط بافت آنها باز شود و زیاد له نشوند.
مرحله پنجم
حالا سیب زمینیهای له شده را در سینی فر بچینید. ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع به همراه مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
مرحله ششم
مخلوط روغن را با برس روی سیب زمینیها بزنید و سپس آنها را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا کاملاً برشته شوند. در نهایت، برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا سیبزمینیها رنگ و طعم بهتری بگیرند.