مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی تنوری با دیپ اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سیب زمینی تنوری با دیپ اسفناج

سیب زمینی یکی از خوراکی‌های محبوب است و همیشه مورد توجه مردم قرار داشته است. از زمان‌های قدیم، سیب زمینی کبابی و ذغالی طرفداران فراوانی داشته و در زندگی شهری که تهیه سیب زمینی کبابی سخت است، می‌توان سیب زمینی تنوری را در فر تهیه کرد. این سیب زمینی به همراه دیپ اسفناج طعمی لذیذ و خوشمزه خواهد داشت. می‌توانید سیب زمینی تنوری را به عنوان عصرانه یا پیش‌غذا سرو کنید و همچنین می‌توانید آن را کنار غذاهای کبابی به عنوان دورچین قرار دهید. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه سیب زمینی تنوری با دیپ اسفناج، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی تنوری با دیپ اسفناج
سیب زمینی ۳ الی ۴ عدد
پودر سیر (سیر تازه) ۲ قاشق چای‌خوری (۳ حبه)
سبزی خشک معطر ۲ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
پنیر پارمیزان کمی
روغن مایع یا روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای دیپ اسفناج
ماست ۲ پیمانه
اسفناج تفت داده ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش سیب زمینی تنوری با دیپ اسفناج

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه با دیپ اسفناج، ابتدا سیب زمینی‌ها را به خوبی شسته و در داخل قابلمه می‌ریزیم. سپس روی آنها آب می‌ریزیم و قابلمه را روی شعله بالا قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، شعله را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا بجوشند.

مرحله دوم

بعد از آن، سیب زمینی‌ها را آبکش کرده و آنها را خرد می‌کنیم. سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. در این مرحله، یک کاسه می‌برداریم و سیب زمینی‌های خردشده را در آن می‌ریزیم. سپس روغن مایع یا روغن زیتون را روی آنها می‌ریزیم.

مرحله سوم

بعد از آن، پودر سیر را به سیب زمینی‌ها اضافه می‌کنیم. همچنین می‌توانیم سیر تازه را رنده کرده و روی آنها بریزیم. سبزی معطر خشک مثل آویشن را نیز به آن اضافه می‌کنیم. سپس پاپریکا و کمی پنیر را به مخلوط اضافه کرده و همه‌چیز را خوب مخلوط می‌کنیم. در این مرحله، باید به آرامی سیب زمینی‌ها را زیر و رو کنیم.

مرحله چهارم

“`

سیب‌زمینی‌ها را در یک سینی یا ظرف فر می‌گذاریم و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر می‌پزیم تا نرم شوند. وقتی سیب‌زمینی‌ها برشته شدند، آن‌ها را برمی‌گردانیم و دوباره ۲۰ دقیقه در فر می‌گذاریم تا حسابی ترد و خوشمزه شوند. در این فاصله، دیپ اسفناج را آماده می‌کنیم.

مرحله پنجم

برای تهیه دیپ، ابتدا اسفناج‌ها را خوب می‌شوییم و خرد می‌کنیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. وقتی که تابه داغ شد، اسفناج‌ها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کمی سرخ و نیم‌پز شوند. در یک کاسه، ماست را می‌ریزیم.

مرحله ششم

بعد از اینکه اسفناج‌ها کمی سرد شدند، آن‌ها را به ماست اضافه می‌کنیم. سپس دو حبه سیر را رنده کرده و به مخلوط می‌زنیم. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. حالا این دیپ را در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. سپس دیپ خوشمزه را در کنار سیب‌زمینی‌های تازه و ترد شده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا