مواد لازم و آموزش سیب زمینی تنوری بدون فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سیب زمینی تنوری بدون فر
سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای سالم و خوشمزه است که میتوانیم بدون استفاده از فر آن را درست کنیم. در این مطلب، با هم یک روش ساده برای تهیه سیب زمینی تنوری با قابلمه خواهیم داشت. با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا مراحل درست کردن این غذا را به راحتی یاد بگیریم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
آموزش سیب زمینی تنوری بدون فر
مرحله اول
برای درست کردن سیب زمینی تنوری با قابلمه، ابتدا چند سنگ متوسط مانند سنگ نانوایی را خوب میشوییم و در کف قابلمه میچینیم. سپس سیب زمینیها را پوست کرده و به صورت خلالی درشت برش میزنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، سیب زمینیها را با آب سرد میشوییم تا نشاسته روی آنها حذف شود. بعد سیب زمینیها را درون آبکش میگذاریم تا آب اضافیشان کاملاً خارج شود و خشک شوند.
مرحله سوم
همزمان، در یک کاسه کوچک روغن را با نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم تا یکدست شود. در صورت تمایل میتوانید از ادویههای دلخواه و سبزیجات معطر خشک شده هم استفاده کنید.
مرحله چهارم
حالا سیب زمینیها را در یک کاسه بزرگ میریزیم، سپس مخلوط روغن و ادویهها را به آنها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا تمامی سیب زمینیها به مواد طعمدهنده آغشته شوند.
مرحله پنجم
اکنون سیب زمینیها را روی سنگها درون قابلمه میچینیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا سیب زمینیها بپزند. بعد از ۳۰ دقیقه هر چند دقیقه یک بار سیب زمینیها را کنترل میکنیم.
مرحله ششم
زمانی که سیب زمینیها به خوبی کباب شده و طلایی رنگ شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و در ظرف مناسب قرار میدهیم. در پایان، سیب زمینی تنوری را با سس دلخواه سرو میکنیم.