مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی رتتویی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سیب زمینی رتتویی

سیب زمینی یک ماده غذایی محبوب در سرتاسر جهان است و خیلی‌ها آن را دوست دارند. می‌توان سیب زمینی را به صورت آب‌پز یا سرخ‌کرده مصرف کرد، اما بیشتر افراد آن را به شکل سرخ‌کرده و تنوری دوست دارند. سیب زمینی رتتویی یکی از انواع غذاها است که در آن سیب‌زمینی‌ها به شکل ورقه‌ای برش داده شده و با یک سس خاص در فر پخته می‌شوند تا برشته شوند. این غذا به دلیل این که سرخ‌کرده نیست، بسیار سالم است و می‌توان آن را به عنوان یک میان‌وعده یا پیش‌غذای سالم تهیه و سرو کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی رتتویی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
شیر ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
خامه نصف پیمانه
برگ بو ۴ عدد
پودر آویشن نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل نصف قاشق چای خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم

آموزش سیب زمینی رتتویی

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی خوشمزه به روش رتتویی اول از همه سیب زمینی‌ها را خوب شسته و پوست‌گیری می‌کنیم. سپس آن‌ها را به شکل ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. برای زیباتر شدن غذا بهتر است برش‌ها یکسان باشند.

مرحله دوم

در این مرحله یک کاسه مناسب برمی‌داریم و شیر و سیر رنده شده را در آن با هم مخلوط می‌کنیم. سپس پودر آویشن، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. بعد خامه را اضافه می‌کنیم و همه چیز را با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، کف یک ظرف نسوز را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم. سیب‌زمینی‌های ورقه شده را به طور مرتب در ظرف می‌چینیم تا تمام سطح آن را بپوشاند. در بین ورقه‌های سیب‌زمینی، برگه‌های بو هم قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

سس آماده شده را روی سیب‌زمینی‌ها می‌ریزیم. سپس ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌ها پخته و برشته شوند. در نهایت غذا را با برگ جعفری تزئین کرده و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا