مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی رشته ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سیب زمینی رشته‌ای

سیب زمینی رشته‌ای یکی از روش‌های خوشمزه سرخ کردن سیب زمینی است که ظرافت بیشتری دارد. این نوع سیب زمینی معمولاً به عنوان دورچین یا در کنار غذاهای خاص مثل چین استروگانف سرو می‌شود. سیب زمینی رشته‌ای به دلیل زیبایی و ظرافتی که دارد، می‌تواند تاثیر خوبی بر روی ظاهر غذاها بگذارد. همچنین، این نوع سیب زمینی برای دورچین در کنار غذاهای سنتی یا فست‌فودی بسیار مناسب است. برای یادگیری این آموزش آشپزی، با سایت رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای سیب زمینی رشته‌ای
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
روغن مخصوص سرخ‌کردن به مقدار کافی

دستور تهیه سیب زمینی رشته‌ای

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی رشته‌ای خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و بشویید. سپس با استفاده از پوست‌کن، آن‌ها را به صورت رشته‌ای برش بزنید و داخل آبکش بریزید.

مرحله دوم

حالا آب سرد روی سیب زمینی‌ها بریزید و با دست آن‌ها را زیر و رو کنید تا نشاسته آن‌ها خارج شود. سپس سیب زمینی‌ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و یخ و آب سرد روی آن‌ها بریزید.

مرحله سوم

سیب زمینی‌ها را کنار بگذارید تا حدود ۲ ساعت ترد شوند. بعد از این مدت، آن‌ها را داخل آبکش بریزید و اجازه دهید ۳ دقیقه داخل آن بمانند تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله چهارم

حال یک پارچه جذبی را پهن کنید و سیب زمینی‌ها را به صورت پراکنده روی آن بریزید تا خشک شوند. دقت کنید که سیب زمینی‌ها مدت زیادی روی پارچه نمانند چون ممکن است رنگشان تغییر کند.

مرحله پنجم

یک تابه یا قابلمه بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و روغن سرخ‌کردنی داخل آن بریزید تا سیب زمینی‌ها هنگام سرخ شدن شناور شوند. سپس کمی صبر کنید تا روغن داغ شود.

مرحله ششم

حالا به اندازه کافی سیب زمینی رشته‌ای داخل تابه بریزید و توجه کنید که هرگز مقدار زیادی سیب زمینی را در یک بار در روغن نریزید تا به هم نچسبند.

مرحله هفتم

اجازه دهید سیب زمینی‌ها خوب سرخ شوند و گه‌گاه آن‌ها را جابه‌جا کنید تا یکدست سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، با استفاده از کفگیر یا صافی‌های دسته‌دار، سیب زمینی‌ها را از داخل روغن بیرون بیاورید.

مرحله هشتم

به همین شکل تمامی سیب زمینی‌ها را سرخ کنید. برای جذب روغن اضافی، می‌توانید آن‌ها را روی توری فلزی قرار دهید یا روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا خشک‌تر و تردتر شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا