مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سیب زمینی سوخاری

غذاهای خوشمزه زیادی وجود دارند، مثل مرغ سوخاری، قارچ و پیاز سوخاری و بال سوخاری، اما سیب زمینی سوخاری هم یکی از غذاهای محبوب در فست فودها و اسنک‌ها است. شما می‌توانید سیب زمینی سوخاری را هم در ماهی‌تابه و هم در فر به‌صورت ساده یا با روکش سوخاری تهیه کنید. پس بیایید با آموزش سیب زمینی سوخاری آشنا شویم.

مواد لازم سیب زمینی سوخاری
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
آویشن ½ قاشق چایخوری
آرد ۱ پیمانه
نان باگت یا پودر سوخاری ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد

آموزش سیب زمینی سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن سیب زمینی سوخاری، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در آب بجوشانید. وقتی که نرم شدند، آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند و سپس در ظرفی آن‌ها را به‌خوبی له کنید. می‌توانید از هر وسیله‌ای که برای این کار راحت‌تر هستید، استفاده کنید، مثلاً گوشت‌کوب برقی.

مرحله دوم

حالا به سیب‌زمینی‌های له شده، جعفری خرد شده اضافه کنید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید. حتماً جعفری‌ها را خیلی ریز ریز کنید تا همه‌چیز به‌خوبی ترکیب شود.

مرحله سوم

در این مرحله کمی نمک، فلفل و آویشن به مواد اضافه کنید و همه‌چیز را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس با دست، مواد را ورز دهید تا یک بافت منسجم به دست آید. وقتی که همه مواد خوب مخلوط شد، مقداری از آن را به دست بگیرید و به شکل استوانه‌ای درآورید.

مرحله چهارم

اگر دوست دارید، می‌توانید در داخل هر کدام از استوانه‌ها مقداری پنیر پیتزا قرار دهید که این کار به‌اختیاری است. بعد از اینکه همه سیب‌زمینی‌ها را به شکل استوانه درآوردید، بگذارید ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند.

مرحله پنجم

در این مرحله، سه عدد تخم‌مرغ را در یک ظرف جدا بشکنید و آن‌ها را خوب هم بزنید.“`html

در یک ظرف دیگر مقداری آرد بریزید و آن را کنار بگذارید. حالا برای سرخ کردن سیب‌زمینی‌هایتان، سه عدد باگت را در فر بگذارید تا خشک شوند.

مرحله ششم

سپس نان‌های باگت را از فر خارج کنید و آن‌ها را رنده کنید. سیب‌زمینی‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ بزنید، سپس در آرد ساده، و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید. حالا وقت آن رسیده که سیب‌زمینی‌های سوخاری را سرخ کنیم.

مرحله هفتم

در یک تابه مقداری روغن را داغ کنید و سیب‌زمینی‌ها را هر طرف به مدت سه تا چهار دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس سیب‌زمینی‌های سرخ شده را روی یک دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و بعد با سس دلخواه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا