مواد لازم و آموزش سیب زمینی لیمویی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سیب زمینی لیمونی
سیب زمینی لیمونی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و محبوب رستورانی است که به روش های مختلف می توان آن را درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی لیمونی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی کوچک | ۷۰۰ گرم |
روغن مایع یا روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
جعفری | ۲۰ گرم |
شوید یا پیازچه | ۲۰ گرم |
آب لیمو ترش بزرگ | ۱ عدد |
زردچوبه و نمک | به مقدار کافی |
فلفل چیلی | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش سیب زمینی لیمونی
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی لیمونی خوشمزه، ابتدا سیب زمینی ها را خوب می شوئیم. سپس آنها را از وسط برش می زنیم. بعد یک قابلمه مناسب را انتخاب می کنیم و سیب زمینی های برش زده را داخل آن می گذاریم.
مرحله دوم
الان مقداری آب در قابلمه می ریزیم به طوری که روی سیب زمینی ها را بپوشاند. بعد قابلمه را روی حرارت می گذاریم و می گذاریم سیب زمینی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب جوش بپزند تا کمی نرم شوند.
مرحله سوم
بعد از این مدت، سیب زمینی ها را از قابلمه در می آوریم و در آبکش می ریزیم تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس جعفری و پیازچه یا شوید را هم می شوئیم و آبکش می کنیم.
مرحله چهارم
حالا می گذاریم آب جعفری و شوید یا پیازچه خوب خارج شود. بعد آنها را روی تخته خرد می کنیم. سپس سیر را پوست گرفته و له می کنیم. و حالا یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم
تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. سپس سیر را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی رنگش تغییر کند. بعد زردچوبه، نمک و آب لیمو تازه را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا کمی تفت می دهیم تا طعم زردچوبه آزاد شود. وقتی آب سیب زمینی ها کاملاً کشیده شد، آنها را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا سیب زمینی ها سرخ شوند.
مرحله هفتم
در آخر، سیب زمینی های سرخ شده را از تابه در می آوریم و در ظرف سرو می چچینیم. سپس فلفل چیلی، جعفری و شوید یا پیازچه خرد شده را روی آنها می ریزیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان!