مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی نمکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سیب زمینی نمکی

این سیب زمینی خوشمزه طعم فوق‌العاده‌ای دارد و دقیقاً مثل سیب زمینی کبابی‌ که روی زغال درست می‌شود، خوشمزه است. برای درست کردن این سیب زمینی، از سیب زمینی‌های ریز استفاده می‌کنیم تا به خوبی بپزند. ما در اینجا به شما آموزش می‌دهیم که چگونه سیب زمینی نمکی را در تابه تهیه کنید، بدون اینکه از روغن استفاده کنیم. البته شما می‌توانید به جای تابه، از فر یا ماکروفر نیز استفاده کنید؛ به هر حال طعم این سیب زمینی‌ها چنان دلچسب است که روش پخت اهمیت چندانی ندارد.

مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی 4 تا 8 عدد
نمک به مقدار کافی

دستور پخت سیب زمینی نمکی

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی نمکی ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. سپس یک تابه مناسب انتخاب کنید و در کف آن مقداری نمک بریزید.

مرحله دوم

بعد از اینکه نمک را در کف تابه ریختید و مطمئن شدید که سیب زمینی‌ها خشک هستند، آن‌ها را در تابه بچینید. درب تابه را بگذارید و زیر آن شعله پخش کن قرار دهید. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت دو ساعت بپزد.

مرحله سوم

در این زمان سیب زمینی‌ها کم کم پخته و کبابی می‌شوند. یک چاقو یا چنگال بردارید و آن را به سیب زمینی کمی فشار دهید. اگر راحت وارد شد، یعنی سیب زمینی به اندازه کافی پخته شده و آماده است.

مرحله چهارم

اگر هنوز پخته نشده، بگذارید کمی بیشتر بپزد. حالا که سیب زمینی‌ها پخته و داغ هستند، با یک قاشق به آن‌ها ضربه بزنید. این کار باعث می‌شود نمک‌هایی که در تابه باقی مانده، به سیب زمینی بچسبند.

مرحله پنجم

حالا یک سیب زمینی خوشمزه و خوش عطر دارید! می‌توانید آن را با پوست در یک ظرف دلخواه قرار دهید و با کمی نمک، آن را میل کنید.

مرحله ششم

خیلی خوشمزه است! شما بدون اینکه زحمت درست کردن آتش و زغال را بکشید و بدون اینکه از بوی دود اذیت شوید، یک سیب زمینی کبابی در تابه دارید که طعمش مانند سیب زمینی کبابی روی زغال است.

مرحله هفتم

این سیب زمینی خوشمزه را می‌توانید با عزیزانتان به همراه کره و نان سنگک داغ و یک لیوان دوغ نوش جان کنید. همچنین می‌توانید از سیب زمینی نمکی برای تهیه غذای یرالما یومورتا استفاده کنید.

نکات تهیه سیب زمینی نمکی

نکته 1: به اندازه یک سانت در کف تابه یا قابلمه نمک بریزید.

نکته 2: اگر سیب زمینی‌ها بزرگ بودند، آنها را از وسط نصف کنید، اما سعی کنید از ابتدای کار سیب زمینی‌های ریز انتخاب کنید.

نکته 3: در حین پخت، چند بار سیب زمینی‌ها را بچرخانید تا همه طرف آن‌ها خوب پخته شود.

نکته 4: از تابه یا قابلمه‌ای مناسب به جای ظرف‌های دیگر استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش سیب زمینی نمکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا